ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η νέα ss2024 καμπάνια της Victoria Beckham με τον Γιούργκεν Τέλερ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Φεβρουαρίου 2024

Η νέα ss2024 καμπάνια της Victoria Beckham με τον Γιούργκεν Τέλερ
Victoria Beckham
Η creative director της Victoria Beckham και ο Γερμανός φωτογράφος συνεργάζονται ξανά

Η Βικτόρια Μπέκαμ συνεργάζεται για ακόμα μια φορά με τον διάσημο φωτογράφο -και φίλο της πλέον- Γιούργκεν Τέλερ για τη νέα ss2024 καμπάνια του brand της. Ο Γερμανός φωτογράφος και τη Βικτόρια είχαν συνεργαστεί για πρώτη φορά το 1998 όταν αυτός τη φωτογράφισε με τον τότε αρραβωνιαστικό και συν σύζυγό της, Ντέιβιντ Μπέκαμ, για ένα εντιτόριαλ περιοδικού.

Ο Τέλερ και η ιδρύτρια του οίκου μόδας Victoria Beckham είχαν βρεθεί και πάλι μαζί στην θρυλική καμπάνια για τον Marc Jacobs, στην οποία τα πόδια της «ξεπετάγονται» από μια χάρτινη σακούλα του brand. Η Βικτόρια είχε αποτίσει φόρο τιμής σε αυτή τη φωτογράφιση το 2018 με μια δική της καμπάνια και σήμερα για την ss2024 ο πήχης ανεβαίνει, η παιδικότητα και το «αδέξιο» γίνονται υψηλή αισθητική, ενώ το φως δρα καταλυτικά.

«Συνεργάστηκα με τον Γιούργκεν πολλά χρόνια πριν και έχουμε ακόμα στενή σχέση. Όταν δεις μια φωτογραφία του Γιούργκεν, είναι αδιαμφισβήτητα αυτός» είπε η Βικτόρια Μπέκαμ σε μια συνέντευξή της. «Έχει ένα χαρακτηριστικό στιλ, που κανένας άλλος δε το έχει. Παρέμεινε ο εαυτός του όλα αυτά τα χρόνια και λατρεύω το εύκολο, χωρίς προσπάθεια και χιουμοριστικό στιλ του σε κάθε του λήψη».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.