ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Milan Fashion Week: Η SUNNEI και η γερή δόση πραγματικότητας σε έναν κόσμο που καίγεται


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

27 Φεβρουαρίου 2024

Milan Fashion Week: Η SUNNEI και η γερή δόση πραγματικότητας σε έναν κόσμο που καίγεται
Instagram/sunnei
Η SUNNEI δε σταματά να μας εκπλήσει

Στο Milan Fashion Week υπάρχουν δύο shows που «φωνάζουν» αυθεντικότητα και αυτά είναι η Prada και η SUNNEI. Φυσικά το πρώτο έχει πολύ περισσότερους οικονομικούς πόρους από το δεύτερο, αλλά η SUNNEI βρίσκει πάντα τρόπους να ξεπερνάει τον εαυτό της, να γίνεται relevant, να δημιουργεί τάσεις πέρα από τη μόδα και να εξιτάρει τις αισθήσεις τους κοινού. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το crowdsurfing, την κριτική από το κοινό ή το τρέξιμου στους δρόμους της πόλης; Όλα αυτά είναι shows του brand, τα οποία τα χρησιμοποιεί όχι μόνο για να δείξει τα ρούχα του, αλλά και για να κάνει σχόλια πάνω στην βιομηχανία της μόδας και την κοινωνία.

Αυτή τη σεζόν λοιπόν η SUNNEI αποφάσισε να αφήσει τα μοντέλα να μιλήσουν, κυριολεκτικά να μιλήσουν, γιατί και τα μοντέλα έχουν ψυχή. Πώς έγινε αυτό; Όχι, δεν τους δόθηκε κάποιο μικρόφωνο, αλλά καθώς έβγαιναν να περπατήσουν στην πασαρέλα ακουγόταν από τα ηχεία ηχογραφήσεις των -υποτιθέμενων- εσωτερικών τους διαλόγων. Το κάθε μοντέλο είχε έναν διαφορετικό διάλογο με τον εαυτό του, που είχε να κάνει με εργοδότες, συντρόφους, φίλους με ατάκες όπως «Ο κόσμος καίγεται και εμείς μιλάμε για μόδα;», «Μοιάζουμε όλοι με ένα τσούρμο κλόουν», «Δεν μπορώ να το κάνω, θα τα παρατήσω».

Ναι, η SUNNEI είναι η ευχάριστη νότα κάθε σεζόν, αλλά αυτή τη φορά ήταν και μια γερή δόση πραγματικότητας. Ποτέ βαρετή και πάντα επίκαιρη. Εξαιρετική σύλληψη και εκτέλεση από ένα brand που έχει να δώσει πολλά ακόμα.

Όσον αφορά στη συλλογή είδαμε πολλά έντονα χρώματα, puffer jackets, κασκολάρες, κομμάτια καθημερινά με ένα twist και λίγα μεταξωτά για μια νότα luxury. Οι συνεργασίες με την Camper και με την εταιρεία κατασκευής χαλιών cc-tapis ήταν μοναδικές και εμπνευσμένες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.