ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η κόρη της Φίμπι Φίλο έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Φεβρουαρίου 2024

Η κόρη της Φίμπι Φίλο έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα
SPLASH via Ideal Image
Η Μάγια Γουίγκραμ, η κόρη της Φίμπι Φίλο ανέβηκε στην πασαρέλα του οίκου Burberry και έκλεισε το show

Όχι, η Ναόμι Κάμπελ δεν έκλεισε το χθεσινό show του αγγλικού οίκου μόδας Burberry για την σεζόν fw 2024. Με χάρα όμως παραχώρησε τη θέση της στην μεγαλύτερη κόρη της Φίμπι Φίλο για το ντεμπούτο της στην πασαρέλα. Η Μάγια Γουίγκραμ είναι άγνωστη στη βιομηχανία της μόδας, εκτός από το γεγονός ότι είναι η κόρη μια σπουδαίας και ταλαντούχας σχεδιάστριας. Ο creative director του οίκου γνωρίζεται καλά με τη μητέρα της, διότι συνεργάζοταν όταν αυτή ήταν creative director στη Celine.

Η Μάγια περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Burberry ανάμεσα σε πολλά ακόμα αγγλικά πρόσωπα, όπως ήθελε ο Ντάνιελ Λι. Η Άγκνες Ντέιν, η οποία ήταν για πολλά χρόνια το πρόσωπο του οίκου όταν στο «τιμόνι» καθόταν ο Κρίστοφερ Μπέιλι, άνοιξε το show. Επίσης, είδαμε την Λίλι Κόουλ, την Λίλι Ντόναλντσον, την Έντι Κάμπελ Κάμπελ και την Κάρεν Έλσον.

Τώρα αν θα ξαναδούμε την Μάγια σε κάποια πασαρέλα, σε κάποια καμπάνια, σε κάποιο κατάλογο ή αν θα την ξαναδούμε γενικά στον χώρο είναι άγνωστο. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι στην πασαρέλα ήταν εξαιρετική, αν και πρώτη της φορά και πως η μητέρα της έχει πλέον ένα από τα πιο δυναμικά brand.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.