ΣΤΙΛ FASHION NEWS

adidas Originals x Sporty Rich: Το νέο SL 72 παρουσιάστηκε σε ένα ξεχωριστό δείπνο στο Παρίσι


JTeam

5 Μαρτίου 2024

adidas Originals x Sporty Rich: Το νέο SL 72 παρουσιάστηκε σε ένα ξεχωριστό δείπνο στο Παρίσι
Για την αποκάλυψη αυτού του τελευταίου λανσαρίσματος, δηλαδή του εμβληματικού αθλητικού παπουτσιού SL 72 των adidas Originals, πραγματοποιήθηκε ένα ξεχωριστό δείπνο στο Hôtel Plaza Athénée

Τα adidas Originals ανακοίνωσαν το νέο τους λανσάρισμα σε συνεργασία με το αμερικανικό brand Sporty & Rich, την προηγούμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι. Η ιδρύτρια της Sporty & Rich, Emily Oberg μαζί με τα adidas Originals υποδέχθηκαν μια ομάδα παγκόσμιων leaders και δημιουργών από τη βιομηχανία της μόδας για να γιορτάσουν τη συνεργασία τους αλλά και τη δημιουργικότητα που έχουν ως κοινή πηγή έμπνευσης αυτά τα δύο brands.

Jenny.Gr

Για την αποκάλυψη αυτού του τελευταίου λανσαρίσματος, δηλαδή του εμβληματικού αθλητικού παπουτσιού SL 72 των adidas Originals, πραγματοποιήθηκε ένα ξεχωριστό δείπνο στο Hôtel Plaza Athénée, όπου συμμετείχαν οι Piu Piu, Amalie Gassmann, Selma Kacisebbagh, Alexander Roth, Freja Settergren, Alice Pilates, Marie Gaguech, Clara Berry, Olivia Neill, Ruby Lyn, Julie Pelipas, Claire Rose, Victoria Trebeau, Emna Sellimi και Mathilde Gøhler. Μια εμφάνιση-έκπληξη από την τραγουδίστρια/τραγουδοποιό Maeta έκανε τη βραδιά αξέχαστη.

Οι παρευρισκόμενοι είδαν από κοντά το τελευταίο sneaker adidas Originals x Sporty & Rich SL 72. Το τελευταίο μοντέλο από τη συνεχή συνεργασία μεταξύ των δύο brands συνδυάζει το SL 72 των adidas Originals με την απλή, αλλά προσεγμένη αισθητική των Sporty & Rich, που έχει γίνει παγκοσμίως αναγνωρίσιμο brand για την έμφαση που δίνει στις all-time-classic γραμμές και το διαχρονικό στυλ.

Jenny.Gr

Το νέο adidas Originals x Sporty & Rich SL 72 θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως τον Νοέμβριο του 2024 στα καταστήματα των adidas Originals, στο adidas.gr και στο sportyandrich.com.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.