ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Πολ Μεσκάλ είναι ο αφηγητής στο νέο ντοκιμαντέρ της Gucci


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Μαρτίου 2024

Ο Πολ Μεσκάλ είναι ο αφηγητής στο νέο ντοκιμαντέρ της Gucci
MUBI
Το «Who is Sabato De Sarno? A Gucci Story» είναι μια εσωτερική ματιά στη δουλειά του Σάμπατο Ντι Σάρνο για τη Gucci με τη φωνή του Πολ Μεσκάλ

Ένα νέο ντοκιμαντέρ ακολουθεί τον Σάμπατο Ντι Σάρνο στο ξεκίνημά στον οίκο μόδας Gucci, δείχνοντας μια λεπτομερή εικόνα της σχεδιαστικής διαδικασίας του creative director προς την ολοκλήρωση της πρώτης του συλλογής για τον ιταλικό οίκο. Το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους σκηνοθετήθηκε από τον Άριελ Σούλμαν του Catfish και τον Χένρι Γούστ, ενώ ο αφηγητής είναι ο ηθοποιός και ambassador της Gucci, Πολ Μεσκάλ.

Το «Who is Sabato De Sarno? A Gucci Story» παρουσιάζει σκηνές, που δεν έχουν παίξει πουθενά μέχρι τώρα, με τον Σάμπατο να δουλεύει πάνω σε ένα εντελώς νέο look για τον οίκο και την ss2024 συλλογή του με τίτλο Ancora.

Jenny.Gr
MUBI

«Who is Sabato De Sarno? A Gucci Story βουτάει μέσα σε αυτό το νέο κεφάλαιο του οίκου, πώς το όραμά του πήρε ζωή και την εκτενή δουλειά του για τη δημιουργία της συλλογής. Το εικοσάλεπτο ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα στο Mubi, ενώ θα προβληθεί σε μεγάλες πόλεις ανά τον κόσμο, όπως επίσης θα είναι διαθέσιμο για προβολή σε όλες τις πτήσεις της Air France για όλο τον Απρίλιο».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.