ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Κάρα Ντελεβίν πρωταγωνιστεί στην summer 2024 καμπάνια της Stella McCartney


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Μαρτίου 2024

Η Κάρα Ντελεβίν πρωταγωνιστεί στην summer 2024 καμπάνια της Stella McCartney
Stella McCartney
Η Κάρα Ντελεβίν είναι γυμνή ανάμεσα σε έναν σωρό από σκουπίδια, κρατώντας μόνο μια τσάντα

Καιρό είχαμε να δούμε την αγαπημένη ηθοποιό/μοντέλο/fashion icon Κάρα Ντελεβίν, αλλά η σχεδιάστρια μόδας Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ μας αποζημίωσε και με το παραπάνω κάνοντάς την πρωταγωνίστρια της summer 2024 καμπάνια της.

Η Βρετανίδα Κάρα φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της καμπάνιας του brand Stella McCartney μέσα σε ένα εργοστάσιο ανακύκλωσης αποβλήτων στο Νότιο Λονδίνο, το οποίο διαχειρίζεται το νερό, τα σκουπίδια και την ενέργεια με σκοπό να τα «απολυμάνει» και να τα δώσει πίσω για χρήση. Το brand είπε πως είναι η πιο conscious συλλογή τους μέχρι σήμερα, με το υψηλό ποσοστό του 95% των υλικών να είναι βιώσιμα.

Jenny.Gr
Stella McCartney

Η σχεδιάστρια επέλεξε την Κάρα Ντελεβίν για την καμπάνια εξαιτίας των «πράσινων διαπιστευτηρίων» της. Το μοντέλο είναι μέλος στο EcoResolution και ιδρύτρια ενός φιλανθρωπικού οργανισμού που βοηθάει κοινότητες να αποκαταστήσουν το φυσικό περιβάλλον και να καλλιεργήσουν φαγητό, όπως αναφέρει το site του.

Έτσι η Κάρα φωτογραφίζεται ανάμεσα σε σκουπίδια γυμνή, κρατώντας μόνο την Falabella τσάντα του brand και περπατάει με ένα chic μακρύ μαύρο φόρεμα ανάμεσα σε ένα βουνό από χαρτιά και πλαστικά. Μια καμπάνια που είναι ο ορισμός του brand και του οράματος της σχεδιάστριας για τη μόδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.