ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Support Zoulias: Μεγαλώνει το κύμα συμπαράστασης προς τον σχεδιαστή μόδας, Βασίλη Ζούλια, μετά τη φωτιά στο ατελιέ του


JTeam

4 Απριλίου 2024

Support Zoulias: Μεγαλώνει το κύμα συμπαράστασης προς τον σχεδιαστή μόδας, Βασίλη Ζούλια, μετά τη φωτιά στο ατελιέ του
«Support Zoulias» από πολλούς celebrities μετά τη φωτιά στο ατελιέ του σχεδιαστή

Ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας έχασε μεγάλο μέρος του ατελιέ του στο Κολωνάκι, λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου. Από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε τουλάχιστον δύο δωμάτια στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας στο Κολωνάκι που φιλοξενεί το ατελιέ του . Η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από ένα κερί, όπως ανέφερε ο κύριος Ζούλιας σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αξία για μένα από την ανθρώπινη ζωή» ανέφερε ο Βασίλης Ζούλιας στην ανάρτησή του και το επανέλαβε αρκετές φορές. Όπως είπε, ο σχεδιαστής, από τα 350 τ.μ. του ατελιέ κάηκαν ολοσχερώς τα 60-70, ενώ άλλα 100 θέλουν γερή επισκευή, με το μισό ατελιέ να έμεινε ανέπαφο. Ο κύριος Ζούλιας έχει απευθυνθεί σε δικηγορικό γραφείο και έχει κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρείας παραγωγής στην οποία είχε, όπως ο ίδιος αναφέρει, παραχωρήσει το ατελιέ. Ο στενός συνεργάτης του Βασίλη Ζούλια, Περικλής Κονδυλάτος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τον χώρο μετά την πυρκαγιά.

Στον σχεδιαστή έχουν στείλει πάρα πολλοί μηνύματα συμπαράστασης, θέλοντας να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούσαν. Επίσης, πολλοί είναι οι celebrities που ανεβάζουν στα social media τους «Support Zoulias» ώστε να κάνουν ακόμα πιο γνωστό το θέμα και να βοηθήσουν τον σχεδιαστή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.