ΣΤΙΛ FASHION NEWS

The Awakening: Το brand Majestæt παρουσιάζει τη νέα του συλλογή για το καλοκαίρι 2024


JTeam

17 Μαΐου 2024

The Awakening: Το brand Majestæt παρουσιάζει τη νέα του συλλογή για το καλοκαίρι 2024
Το καλοκαίρι του 2024 φέρνει μια νέα αφήγηση στη μόδα, μια στιγμή αληθινής αφύπνισης με τη νέα συλλογή "The Awakening" του brand Majestæt

Με μία καμπάνια διεθνών προδιαγραφών και με ένα όνομα που αντικατοπτρίζει τη βαθύτερη σημασία της, αυτή η συλλογή αναδεικνύει την πολυπλοκότητα και τη δύναμη της σύγχρονης γυναίκας. Μία συλλογή που στην ουσία δεν αφήνει κανένα ερωτηματικό, αντιθέτως αποτελεί μία ηχηρή δήλωση συνέπειας και αφοσίωσης στο όραμα της σχεδιάστριας να δημιουργεί μοναδικά κομμάτια συνυφασμένα με τη σύγχρονη θηλυκότητα.

Μέσα από τη συλλογή “The Awakening”, ξεδιπλώνεται ένα αφήγημα που περιγράφει την αρμονική συνύπαρξη μεταξύ του αυστηρού tailoring και του μινιμαλισμού, το οποίο αποτελεί σήμα κατατεθέν του οίκου Majestæt. Με πηγή έμπνευσης τη "Μητέρα Φύση", κάθε κομμάτι Majestæt αγκαλιάζει τη γυναικεία σιλουέτα με φυσικά υφάσματα όπως είναι το λινό, το μπαμπού, το βαμβάκι αλλά και το μετάξι, επιτρέποντας στο σώμα να αναπνέει με άνεση από το πρωί ως το βράδυ.

Jenny.Gr

Οι iconic σιλουέτες και τα signature στοιχεία του brand συνυπάρχουν αρμονικά με αναπάντεχες ασσυμετρίες, draping και cut-outs, δημιουργώντας ένα απόλυτα ισορροπημένο look για κάθε στιγμή της μέρας. Κάθε detail, από τα ιδιαίτερα κουμπιά έως τις μοναδικές ραφές, αποπνέει μια νότα εκλεπτυσμένης πολυτέλειας.

Η παλέτα χρωμάτων της συλλογής “The Awakening”, κινείται από το μαύρο στο λευκό, με ενδιάμεσους σταθμούς τους τόνους που αντανακλούν το φυσικό περιβάλλον: off-white, μπεζ της άμμου, γκρι των βράχων, κίτρινο του μελιού και το βαθύ κόκκινο του κερασιού.

“The Awakening”: Μία συλλογή που δίνει την υπόσχεση ανεξαρτησίας, ανεμελιάς και αναπολογητικού αισθησιασμού- ακριβώς όπως το καλοκαίρι - και μας ταξιδεύει σε ειδυλλιακά μέρη γεμάτα σασπένς και ρομαντισμό. Μία συλλογή που αποτελεί μια ωδή στη γυναικεία πολυπλοκότητα αφού μια σύγχρονη γυναίκα καταφέρνει να ισορροπεί ανάμεσα στη μίνιμαλ κομψότητα, το διαχρονικό στυλ και τη σέξυ θηλυκότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.