ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τα Maa Boo Swimwear υποδέχονται το Καλοκαίρι 2024 με τη νέα συλλογή Tropicália


JTeam

22 Μαΐου 2024

Τα Maa Boo Swimwear υποδέχονται το Καλοκαίρι 2024 με τη νέα συλλογή Tropicália
Για το Καλοκαίρι 2024, ο τροπικαλισμός συναντά το ηλιόλουστο ελληνικό καλοκαίρι στη νέα συλλογή Maa Boo Swimwear που φέρει τον exotic και πολύχρωμο ηχητικά τίτλο Tropicália

Με έμφαση στη μίξη έθνικ στοιχείων από διάφορες κουλτούρες, στις χρωματικές εντάσεις και στα εξωτικά εμπριμέ μοτίβα, το brand Maa Boo Swimwear δημιουργεί για ακόμα μια σεζόν μια συλλογή εκρηκτική, αισθησιακή και αισιόδοξη, συνώνυμη του καλοκαιριού αλλά και της ανέφελης ζωής στην παραλία. Η λέξη Tropicália, που στα ελληνικά αποδίδεται Τροπικαλισμός, προέρχεται από το βραζιλιάνικο καλλιτεχνικό ρεύμα της δεκαετίας του ’60 που επηρέασε τη μουσική, την ποίηση, τις εικαστικές αλλά και παραστατικές τέχνες, σα να ηχεί στα αφτιά μας ένα κράμα μπόσα νόβα μουσικής με ψυχεδελικό ροκ εντ ρολ.

Με κεντρικό ήρωα της συλλογής το ομώνυμο εμπριμέ σχέδιο Tropicália, που κυκλοφορεί σε τρία διαφορετικά στυλ μαγιό - ολόσωμο αθλητικό, μακρυμάνικο surf suit καθώς και το αγαπημένο braided τριγωνάκι -, αλλά και το αβάσταχτα exotic εμπριμέ Hula Hue, το brand Maa Boo Swimwear δίνει απλόχερα το στίγμα της φετινής σεζόν: το καλοκαίρι αυτό θα είναι πολύχρωμο, ονειρικό και ταξιδιάρικο - σε προορισμούς όπου οι χίλιες αποχρώσεις του πράσινου και της τροπικής βλάστησης συναντούν τα γαλαζοπράσινα νερά του θάλασσας.

Jenny.Gr

Έντονη παρουσία στη νέα συλλογή έχουν επίσης και τα Aztec prints, που συνδυάζουν μια πληθώρα γεωμετρικών σχεδίων, αφαιρετικών στοιχείων αλλά και συμβόλων, όπως το φωτεινό Light Blue, το εκρηκτικά πολύχρωμο Wonder αλλά και το πιο «ήσυχο», ασπρόμαυρο Inked. Τα tie dye εμπριμέ σχέδια, Funky Tribe και Sunflower, μάς ταξιδεύουν στην άλλη πλευρά του πλανήτη, στις μακρινές Ινδίες, μια χώρα πλούσια σε χρώματα, αρώματα και γεύσεις. Το εμπριμέ σχέδιο Fantasy με τις τιρκουάζ και φούξια πεταλούδες μοιάζει σαν ένα παιχνίδι ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία, με τις πεταλούδες του τόσο αληθινές που μοιάζουν έτοιμες να πετάξουν.

Super star σχέδιο της νεάς συλλογής Μαα Βοο Swimwear για το Καλοκαίρι 2024 παραμένει το μακρυμάνικο surf suit one-piece, που μπορεί να φορεθεί είτε ως μαγιό είτε ως body, ενώ το surf bikini μονοπωλεί κι αυτή τη σεζόν την προσοχή των fashionistas που δεν μπορούν να αντισταθούν στο mega trend των crop tops. Το double ring one-piece ολόσωμο μαγιό (με τα διπλά cut-outs και τους κρίκους στην μπροστινή όψη) ανανεώνει και φέτος το ενδιαφέρον μας με το ατίθασο snakeskin μοτίβο Cobra Kai αλλά και στην πορτοκαλί απόχρωση Miss Papaya. Ψύχραιμες δόσεις “glitter” στην ύφανση των Leafy και Lush Love είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να «ντυθούμε καλά» στο pool party, ενώ οι μονοχρωμίες Sky High, Rocky και Bloody Mary αποδεικνύονται οι νέες εναλλακτικές του αγαπημένου, διαχρονικού μαύρου.

Η νέα συλλογή Maa Boo Swimwear παραμένει πιστή στους κώδικες του brand, αποθεώνει τα εμπριμέ σχέδια αλλά και τους αναπάντεχους χρωματικούς συνδυασμούς, και ανανεώνει ακόμα περισσότερο τους όρκους της για άψογη εφαρμογή, κορυφαία ποιότητα και αντοχή στο χρόνο. Έχοντας δημιουργήσει ένα μεγάλο community από πιστές οπαδούς, το Maa Boo Sun Crew, το brand συνεχίζει δυναμικά να δημιουργεί swimwear trends με πηγή έμπνευσης -ποιον άλλον;- τα κορίτσια που το φορούν!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.