ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Βέρα Γουάνγκ στα 74 της είναι πιο σύγχρονη από ποτέ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

7 Ιουνίου 2024

Η Βέρα Γουάνγκ στα 74 της είναι πιο σύγχρονη από ποτέ
SPLASH via Ideal Image
Η Βέρα Γουάνγκ με ένα εξαιρετικά σύγχρονο και cool σύνολο

Αν κάποια ξέρει πώς να κλέβει τις εντυπώσεις όπου και αν εμφανίζεται, τότε σίγουρα αυτή η κάποια είναι η Βέρα Γουάνγκ. Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας εμφανίστηκε στα 2024 Fragrance Foundation Awards και άφησε τους πάντες άφωνους με το σύγχρονο και αποκαλυπτικό της look.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Η εβδομηντατετράχρονη Βέρα Γουάνγκ επίλεξε να φορέσει ένα φόρεμα σε neon πράσινο με φτερά στο τελείωμα και χαμηλό ντεκολτέ. Η σχεδιάστρια πρόσθεσε ένα απλό μαύρο bandeau μέσα από το φόρεμα και άφησε στην άκρη τα φανταχτερά κοσμήματα. Τα μόνα αξεσουάρ σε αυτό το απίθανο σύνολο ήταν ένα μαύρο βραχιόλι και τα τεράστια γυαλιά ηλίου της.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Αφού διάβασες για το σύνολο της Βέρα Γουάνγκ, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.