ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Ντακότα Τζόνσον λανσάρει το wrong shoe theory στη Νέα Υόρκη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

4 Ιουνίου 2024

Η Ντακότα Τζόνσον λανσάρει το wrong shoe theory στη Νέα Υόρκη
GETTY IMAGES
Η ηθοποιός Ντακότα Τζόνσον ενσωματώνει τη wrong shoe theory τάση στο ρομαντικό της σύνολο

Τα trends του TikTok εμφανίζονται εντελώς ξαφνικά και γίνονται viral σε ανύποπτο χρόνο. Έχουμε ακούσει για το coquettecore, το grandpacore, το office siren και πολλά ακόμα που δεν υπάρχει λόγος να τα αναφέρουμε. Υπάρχει πάντα κάτι νέο σε αυτό το δημοφιλές social media για να μάθουμε, να πάθουμε εμμονή ή να απορρίψουμε. Ένα trend όμως που αγαπήθηκε από όλους, φορέθηκε όσο κανένα και δίνει μια νότα φρεσκάδας στο σύνολο είναι το wrong shoe theory trend.

Τι είναι το wrong shoe theory trend; Μα αυτό ακριβώς που λέει και η φράση «Το να φοράς το λάθος παπούτσι», δηλαδή ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν ταιριάζουν με το σύνολό σου, εντελώς διαφορετικά από αυτά που θα επέλεγες για ένα κομψό και θηλυκό look. Μια από τις μεγαλύτερες υποστηρίκτριες του trend είναι η ηθοποιός Ντακότα Τζόνσον.

Καθώς λοιπόν η ηθοποιός φτάνει στο set για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας Materialists στη Νέα Υόρκη φωτογραφίζεται από τους παπαράτσι και το wrong shoe theory αποτυπώνεται στον φακό. Η Ντακότα Τζόνσον φοράει ένα ρομαντικό κίτρινο φόρεμα με βολάν στο πάνω μέρος και print από λουλούδια, ενώ στα πόδια της φοράει ένα ζευγάρι μπλε σκούρα sneakers με λευκές αθλητικές κάλτσες. Σίγουρα όχι ένα παπούτσι που θα επέλεγε κάποιος με αυτό το girly και ανοιξιάτικο φόρεμα, αλλά το trend είναι trend.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.