ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Lacoste και το τουρνουά Roland-Garros θα συνεχίσουν την συνεργασία τους μέχρι το 2030


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

7 Ιουνίου 2024

Η Lacoste και το τουρνουά Roland-Garros θα συνεχίσουν την συνεργασία τους μέχρι το 2030
Instagram/lacoste
Οι ιστορικοί δεσμοί της Lacoste με το Roland-Garros θα συνεχίσουν για άλλα πέντε χρόνια

Το γαλλικό brand Lacoste και το Roland-Garros ανανεώνουν την ιστορική συνεργασία τους. Η Lacoste θα συνεχίσει ως premium συνεργάτης του διάσημου τουρνουά, όπως επίσης και ως επίσημος συνεργάτης της γαλλικής Tennis Federation μέχρι και το 2030. Αυτή τη χρονιά το τουρνουά, γνωστό και ως French Open, έχει ήδη ξεκινήσει και ολοκληρώνεται στις 9 Ιουνίου.

Jenny.Gr
Lacoste

Το γαλλικό brand είναι χορηγός του Roland-Garros από το μακρινό 1971 και σε αυτά τα 53 χρόνια έχουν δημιουργήσει capsule συλλογές, special-edition νομίσματα, ακόμα πάρτι γενεθλίων μαζί με το τουρνουά. Η ανανεωμένη αυτή συνεργασία λοιπόν σημαίνει επίσης και επιστροφή των co-branded συλλογών, παπουτσιών, εσωρούχων και δερμάτινων ειδών.

Η Lacoste επίσης θα συνεχίσει να ντύνει τους διαιτητές, τους βοηθούς, τους οικοδεσπότες και τα παιδιά που συνοδεύουν τους παίκτες στο γήπεδο, εκτός φυσικά και από τους δικούς του ambassadors, όπως ο Νόβακ Τζόκοβιτς και η Βένους Γουίλιαμς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.