ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Νέες Καλοκαιρινές Συλλογές από MODIVO και epapoutsia.gr


JTeam

17 Ιουνίου 2024

Νέες Καλοκαιρινές Συλλογές από MODIVO και epapoutsia.gr
Η θερμοκρασία συνεχώς ανεβαίνει και όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ

Το MODIVO και το epapoutsia.gr σηματοδοτούν με τη σειρά τους την άφιξη της αγαπημένης σεζόν, μέσα από τα νέα τους προϊόντα, τα οποία προσφέρουν μια σειρά από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, που όχι απλώς προσδίδουν μια chic πινελιά σε κάθε εμφάνιση αλλά ταυτόχρονα εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση σε κάθε καλοκαιρινή περίσταση.

Festival Style

Τα μουσικά φεστιβάλ αποτελούν πλέον το απόλυτο καλοκαιρινό γεγονός, που κανείς δε θέλει να χάσει. Για τον λόγο αυτό το MODIVO είναι εδώ για σένα ακολουθώντας -πάντα- τις τελευταίες τάσεις τις μόδας.

Για ακόμα μια χρονιά, λοιπόν, το boho στυλ επιστρέφει δυναμικά, προτείνοντας ημιδιαφανή φορέματα με κρόσσια από τη Pinko και διάτρητες maxi φούστες από την Tommy Jeans, ενώ για όσους προτιμούν ένα πιο σύγχρονο country look, η λύση βρίσκεται στα tank tops από την Calvin Klein Jeans και τις mini φούστες με σούρες από την Juicy Couture. Για να ολοκληρωθεί δυναμικά το festival look, δε θα χρειαστεί τίποτα παραπάνω από μια τα γυαλιά ηλίου Vans για προστασία από τον καυτό ήλιο, ενώ απαραίτητο κομμάτι για εκείνους που επιθυμούν ένα cowboy style είναι φυσικά ένα καπέλο, όπως αυτό της Aldo ή της Patrizia Pepe, καθώς και μια τσάντα Pinko με χρυσές λεπτομέρειες σε σχήμα που θυμίζει σέλα.

Μια εξίσου ισχυρή τάση της καλοκαιρινής καμπάνιας του epapoutsia.gr, αναφέρεται στο αθάνατο hippie style. Ένα outfit σε αυτή την αισθητική μπορεί να συνδυαστεί με strappy σανδάλια Dr. Martens και στρογγυλά γυαλιά ηλίου, τύπου lennon glasses. Τα νέα προϊόντα του epapoutsia.gr περιλαμβάνουν επίσης μοναδικά κοσμήματα, όπως αυτά του brand Luv Aj ,τα οποία μπορούν να φορεθούν με κάθε τρόπο.

Από τη συλλογή της MODIVO, δεν λείπουν και οι δροσερές προσθήκες στην ανδρική γκαρνταρόμπα, με πληθώρα επιλογών στα χαβανέζικα πουκάμισα, όπως το ασπρόμαυρο πουκάμισο της Jack&Jones,, ή το κλασικό λευκό tank top της Calvin Klein, που θεωρείται το πιο δημοφιλές ανδρικό ρούχο για φέτος το καλοκαίρι. Τα παραπάνω μπορούν εύκολα να συνδυαστούν από τις καουμπόικες μπότες και μποτάκια Steve Madden και Bronx μέχρι τα sneakers της Converse για μεγαλύτερη άνεση. Τέλος απογείωσε το στυλ σου με ένα ψάθινο καπέλο Brixton, γυαλιά ηλίου Ray-Ban αλλά και ζώνη και μπαντάνα Levi's®.

Beachwear

Οπουδήποτε ακούγεται ο ήχος της θάλασσας και το θρόισμα της άμμου, το στυλ και η πρακτικότητα ανταγωνίζονται, και όταν αυτό συμβαίνει, η ποιότητα και ο καλός σχεδιασμός πάντα κερδίζουν. Με το σκεπτικό αυτό, φέτος στις παραλίες μοιάζει να κυριαρχεί το λεοπάρ μοτίβο, με μπικίνι και μαγιό από τη Liu Jo και τη Seafolly . Η καμπάνια του MODIVO προσφέρει επίσης το brand Selmark με ένα ευέλικτο διάφανο φόρεμα παραλίας, ενώ στο epapoutsia.gr θα βρεις επιλογές για κάθε γούστο, από παντόφλες Inuikii και πέδιλα Versace Jeans με ακανόνιστο τακούνι μέχρι τα κλασικά, διακριτικά καφέ σανδάλια Guess από φυσικό δέρμα. Τέλος το μοντέλο Cameryn της Lauren Ralph Lauren , από μαλακό grain leather, καθώς και το Cacila της Pinko, από βερνικωμένη απομίμηση δέρματος σε φρέσκο πράσινο χρώμα, αποτελούν μία τέλεια επιλογή για τις ζεστές ημέρες.

Οι άνδρες μπορούν να επιλέξουν κλασικά έγχρωμα μαγιό από τον Tommy Hilfiger, ενώ το μπλε ριγέ πουκάμισο της Selected Homme είναι η ιδανική επιλογή για φέτος το καλοκαίρι, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με παπούτσια Birkenstock και εσπαντρίγιες MICHAEL Michael Kors.

Denim

Το 2024 έχει παρατηρηθεί μια επιστροφή στο 1990 στον χώρο της μόδας και ειδικά στο denim, το οποίο βιώνει μια πραγματική αναγέννηση. Στη MODIVO θα βρεις αμέτρητες επιλογές, από σκούρα jeans της Tommy Jeans μέχρι και πιο τολμηρά tops από την Calvin Klein Jeans. Αν και οι πιο dark και γκρι denim αποχρώσεις θεωρούνται από τα must-haves αυτής της σεζόν, το τζιν είναι ένα ρούχα που αξίζει να φορεθεί σε όλα του τα χρώματα και είναι πάντοτε στη μόδα.

Είτε προτιμάτε μια πιο σπορ είτε μια πιο casual εμφάνιση, τα αθλητικά είναι αναμφίβολα μια εξαιρετική επιλογή για κάθε σύνολο. Οι fans της Converse θα ενθουσιαστούν με τα flatforms μποτάκια σε διακριτική ροζ απόχρωση, τα οποία μπορούν να φορεθούν με σορτς ή ένα καλοκαιρινό φόρεμα. Μια ρετρό εμφάνιση μπορεί να ενισχυθεί με τα ασπρόμαυρα αθλητικά Vans ή adidas Campus, , ενώ το μοντέλο Morphic Athletic Feather της Puma θα προσθέσει μια φουτουριστική πινελιά στο look σας. Τα αθλητικά Vans από denim υλικό με κεντήματα είναι ιδανικά για όσους προτιμούν μια χοντρή σόλα. Το μοντέλο Salomon Xa Pro, αν και θεωρείται παπούτσι για τρέξιμο, ταιριάζει τέλεια και με casual καλοκαιρινά σύνολα. Αν βρίσκεστε συνεχώς σε κίνηση, επιλέξτε τα αθλητικά New Balance από τη συλλογή NB 530, που προσφέρουν μοντέρνα εμφάνιση και απόλυτη άνεση.

Με μια επίσκεψη στις ιστοσελίδες ή την εφαρμογή για κινητά του MODIVO και του epapoutsia.gr, μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερες προτάσεις και να ανανεώσετε την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα με τα πιο hot κομμάτια της σεζόν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS