ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Oysho παρουσιάζει ένα Yoga Challenge για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Yoga


JTeam

18 Ιουνίου 2024

Η Oysho παρουσιάζει ένα Yoga Challenge για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Yoga
Η Oysho συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Yoga με ένα πρόγραμμα που στόχο έχει να προωθήσει την άθληση στο ύπαιθρο

Από τις 17 έως τις 21 Ιουνίου, η Oysho παρουσιάζει το Oysho Yoga Challenge στην αθλητική εφαρμογή της, Oysho Training.

Το Oysho Yoga Challenge θα προσφέρει νέα μαθήματα yoga σε διάφορες γλώσσες, με προπονήτριες από την Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία και Τουρκία. Τα μαθήματα σχεδιάστηκαν για να είναι κατάλληλα για όλα τα επίπεδα, με διάρκεια 25 λεπτών και μια ποικιλία από πρακτικές που περιλαμβάνουν Vinyasa, Yoga αποκατάστασης, Hatha και Rocket.

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου, που συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα Yoga, η Oysho θα παρουσιάσει ένα ειδικό ομαδικό μάθημα που βιντεοσκοπήθηκε στο ξενοδοχείο W στη Βαρκελώνη. Σε αυτό το μάθημα της Ισπανίδας πρέσβειρας Eleonora Tirabassi, θα συμμετάσχουν προπονήτριες από διάφορες χώρες αλλά και το κοινό. Αυτό το μάθημα θα είναι διαθέσιμο και στην εφαρμογή Oysho Training.

Επιλεγμένα προφίλ προπονητριών:

  • Ισπανία: Alessandra Oram @absmo και Eleonora Tirabassi @bodyflyingbcn
  • Τουρκία: Elvin Levinler @elvin
  • Ιταλία: Carol Enrico @carol_enrico
  • Γαλλία: Manon Curran @manon_yogasana

Oysho Yoga Challenge στην εφαρμογή Oysho Training

Πληροφορίες πρόκλησης:

  • Έναρξη: 17 Ιουνίου
  • Λήξη: 21 Ιουνίου (Παγκόσμια Ημέρα Yoga)
  • Μορφή: Μαθήματα που ξεκλειδώνονται κάθε μέρα από Δευτέρα έως Πέμπτη και ένα τελικό ομαδικό μάθημα στα Αγγλικά την Παρασκευή.
  • Geo targeted: Τα πρώτα τέσσερα μαθήματα θα είναι διαθέσιμα στα Ισπανικά, Ιταλικά, Τουρκικά και Γαλλικά, ενώ το τελευταίο μάθημα θα γίνει στα Αγγλικά για όλες τις χώρες.

Με αυτήν την πρόκληση, η Oysho επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της με την ευεξία και τον αθλητισμό, προσκαλώντας όλους να συμμετάσχουν και να απολαύσουν τη yoga.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να συμμετάσχετε στο Oysho Yoga Challenge, επισκεφτείτε την εφαρμογή OYSHO TRAINING.

Επιπλέον, η Oysho, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα, οργανώνει σε συνεργασία με γυμναστήρια της Ισπανίας, Ιταλίας, Τουρκίας και Πολωνίας, ειδικά μαθήματα yoga.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS