ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Στιγμιότυπα από το Opening του ατελιέ της σχεδιάστριας Denise Eleftheriou στην Αθήνα


JTeam

20 Ιουνίου 2024

Στιγμιότυπα από το Opening του ατελιέ της σχεδιάστριας Denise Eleftheriou στην Αθήνα
Έχοντας διαγράψει μία μακρόχρονη και σημαντική πορεία στην Ιταλία και στην Θεσσαλονίκη, η Denise Eleftheriou μετέφερε την έδρα της στην Αθήνα και άνοιξε τις πόρτες τους νέου της ατελιέ σε μία ξεχωριστή βραδιά με λαμπερούς προσκεκλημένους

Η Ιταλοτραφής σχεδιάστρια που ειδικεύεται στο custom made με τεχνικές υψηλής ραπτικής παρουσίασε την συλλογή Bridal Collection SS 24, καθώς και δημιουργίες από την sustainable capsule collection από ανακυκλώσιμα δίχτυα, αλλά και νέες βραδινές δημιουργίες που ξεχωρίζουν για τις τεχνικές και τα υψηλής ποιότητας υφάσματα.

Στο opening βρέθηκαν δημοσιογράφοι, opinion leaders, πολιτικοί, επιχειρηματίες και σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της Μόδας και των Τεχνών.

Jenny.Gr

Όπως σημειώνει η σχεδιάστρια:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με την παρουσία τους. Στα άμεσα σχέδια του ατελιέ είναι η δημιουργία iconic ρουχων που θα δείξουν όλη την γκάμα των δυνατοτήτων που έχουμε ως ομάδα. Συγχρόνως υπάρχουν κι άλλα projects που είναι σε εξέλιξη και θα ανακοινωθούν σύντομα».

Η σχεδιάστρια Denise Eleftheriou ξεκίνησε το 1997 με την δημιουργία του πρώτου της ατελιέ στην Θεσσαλονίκη για custom made και bridal δημιουργίες. Οι σπουδές και η εμπειρία της σχεδιάστριας Denise Eleftheriou στην Ιταλία, καθόρισαν το ύφος των δημιουργιών, κάνοντάς την να ξεχωρίσει για τις minimal και ανατρεπτικές προτάσεις, που άλλαξαν τα εώς μέχρι τότε δεδομένα του custom made. Έχει πραγματοποιήσει εμβληματικά fashion shows σε ιδιαίτερους χώρους όπως στην Casa Bianca, στο Γενί Τζαμί, στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, και στο ΣΜΑ (Σταθμό Μεταφόρτωσης του Δήμου Θεσσαλονίκης) με θέμα την ανακύκλωση. Από τις αρχές του 2024, το ατελιέ της Denise Eleftheriou μεταφέρθηκε στην Αθήνα, στην περιοχή του Χίλτον συνεχίζοντας την πορεία της στις custom made και bridal δημιουργίες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.