ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Ντακότα Τζόνσον φόρεσε διαφάνεια με τον πιο cool καλοκαιρινό τρόπο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Ιουνίου 2024

Η Ντακότα Τζόνσον φόρεσε διαφάνεια με τον πιο cool καλοκαιρινό τρόπο
GETTY IMAGES
Αν θέλεις να φορέσεις διαφάνεια, κάντο όπως η Ντακότα Τζόνσον

Αν κουράστηκες με τις διαφάνειες και δεν αντέχεις άλλο να βλέπεις μέσα από τα ρούχα των ανθρώπων στον δρόμο, στις πασαρέλες και στα κόκκινα χαλιά, θα σου πούμε πως έχεις δίκιο. Δεν υπάρχει κάτι που να μη έχουμε δει. Έτσι πιστεύαμε δηλαδή μέχρι τη στιγμή που είδαμε τα δύο τελευταία looks της Ντακότα Τζόνσον και αναθεωρήσαμε.

Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη με δύο εντελώς διαφανή σύνολα, ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι. Νεανικά, με fun διάθεση και αρκετά σοφιστικέ χαρακτήρα -αν εξαιρέσουμε ένα κολιέ- τα looks μας άρεσαν πολύ και έδωσαν παράταση στην τάση της διαφάνειας.

Το πρώτο σύνολο ήταν ένα total Gucci από την Cruise 2025 συλλογή με ένα διάφανο λευκό cardigan και μια απίθανη midi ίσια φούστα στο χρώμα του κρόκου. Από μέσα η Ντακότα επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι κίτρινα εσώρουχα -ή μαγιό- και να συνδυάσει το minimal αυτό look με μπορντό slingbacks. Ζηλέψαμε; Εντελώς!

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Το δεύτερο σύνολο -και πάλι Gucci- φορέθηκε λίγο αργότερα την ίδια ημέρα με την ηθοποιό να εμφανίζεται στο Tribeca Film Festival για τη νέα της ταινία Daddio. Αυτή τη φορά η Ντακότα επίλεξε ένα διάφανο σκούρο μπλε, σχεδόν ραφ slip φόρεμα με δαντέλα και από μέσα δαντελένια εσώρουχα στο ίδιο χρώμα. Ολοκλήρωσε το look με μαύρα πέδιλα και κολιέ από την Tiffany & Co., που θα μπορούσε να είχε αποφύγει, κατά την άποψή μας.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Αφού διάβασες για τα διαφανή σύνολα της Ντακότα Τζόνσον, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.