ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Τζίτζι Χαντίντ πιο cool από ποτέ στο after party της Vogue World: Paris


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

25 Ιουνίου 2024

Η Τζίτζι Χαντίντ πιο cool από ποτέ στο after party της Vogue World: Paris
GETTY IMAGES
Με το mini Balmain φόρεμά της η Τζίτζι Χαντίντ μας άφησε άφωνους για ακόμα μια φορά

Η Τζίτζι Χαντίντ έζησε μια από τις καλύτερες μέρες της - ή νύχτες της- στη Vogue World: Paris. Το διάσημο μοντέλο όχι μόνο ήταν το πρόσωπο της Vogue World: Paris, όχι μόνο έκλεισε αυτό το συναρπαστικό event μόδας φορώντας Balmain, αλλά έκλεψε και όλα τα βλέμματα στο after party, στο οποίο ήταν και οικοδέσποινα μαζί με τον Έντουαρντ Ένινφουλ.

Στο λαμπερό after party της Vogue World: Paris, με τους διάσημους καλεσμένους και τα εντυπωσιακά looks, η Τζίτζι Χαντίντ κατάφερε να ξεχωρίσει. Η επιλογή του φορέματος από την Balmain Resort συλλογή 2025 για το πάρτι «φώναζε» ξεκάθαρα Ολιβιέ Ρουστέν. Το μπλε mini φόρεμα με τις εκατοντάδες παγιέτες έδινε την εντύπωση ενός γυμνού σώματος με μια τζιν ντραπέ φούστα από κάτω. Μια μαγική οφθαλμαπάτη που μαγνήτισε τους πάντες. Cool, sexy και εντελώς σύγχρονη.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Ο οίκος Balmain ήταν μια προφανής επιλογή για την Τζίτζι Χαντίντ, εφόσον πριν 10 χρόνια -τότε που ξεκίνησε η καριέρα της- ο Ρουστέν την είχε βάλει στο cast του.

«Μοιάζει σαν να έχουμε κάνει έναν ολόκληρο κύκλο. Η Τζίτζι είναι ξεκάθαρα το supermodel της γενιάς της -το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι κάτι σαν αθλήτρια- αλλά πέρα από αυτά είναι η νέα θεά της μόδας» λέει ο Ολιβιέ Ρουστέν στη Vogue.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Αφού διάβασες για το τι φόρεσε η Τζίτζι Χαντίντ, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.