ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Μια έκθεση αφιερωμένη στην Τέιλορ Σουίφτ παρουσιάζεται στο V&A αυτό το καλοκαίρι


JTeam

30 Ιουλίου 2024

Μια έκθεση αφιερωμένη στην Τέιλορ Σουίφτ παρουσιάζεται στο V&A αυτό το καλοκαίρι
GETTY IMAGES
Μπορείς να δεις κοστούμια, προσωπικά αντικείμενα και βραβεία της Τέιλορ Σουίφτ

Μια έκθεση που υμνεί το στιλ και την επιρροή της Τέιλορ Σουίφτ έχει ήδη ξεκινήσει από τις 27 Ιουλίου στο V&A Museum και θα κρατήσει μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου. Η προσωρινή έκθεση παρουσιάζει μια εις βάθος ματιά στη ζωή και στο στιλ της Grammy-winning καλλιτέχνιδος, η οποία αυτή τη στιγμή περιοδεύει με το Eras tour στην Ευρώπη.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Η έκθεση τιτλοφορείται «Taylor Swift / Songbook Trail» και παρουσιάζει κοστούμια, στίχους, μουσικά βίντεο και φυσικά εξερευνά το παγκόσμιο φαινόμενο των Swifties fans της. Εκτίθενται 16 κοστούμια, πολλά από αυτά από την προσωπική της συλλογή, μαζί με μουσικά όργανα, βραβεία, moodboards, όπως και πολλά αντικείμενα που δεν έχουν ξαναπροβληθεί από την παιδική της ηλικία και την διαδικασία ηχογράφησης των κομματιών της.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Η έκθεση αποτελείται από 13 στάσεις, όπου η κάθε μια υμνεί και μια εποχή της καριέρας της Τέιλορ Σουίφτ. Βασικό κομμάτι αποτελεί ένα ζευγάρι καουμπόικες μπότες από την αρχή της καριέρας της ως country μουσικός, που φορέθηκαν το 2007 και ένα μαύρο φόρεμα με βολάν από το μουσικό βίντεο Fortnight του 2024. Επίσης μπορούν οι επισκέπτες να «καταδυθούν» στον κόσμο της Τέιλορ, στην ιστορία της και στη δημιουργικότητά της. Στο V&A Museum λοιπόν, στο South Kensington στις μόνιμες γκαλερί του. Είσαι δεν είσαι Swiftie, αξίζει μια επίσκεψη.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES
Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.