ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το fashion show της Victoria's Secret εντυπωσίασε, αλλά και απογοήτευσε


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

16 Οκτωβρίου 2024

Το fashion show της Victoria's Secret εντυπωσίασε, αλλά και απογοήτευσε
GETTY IMAGES
Είδαμε το fashion show της Victoria's Secret και έχουμε να δηλώσουμε τα παρακάτω

Η αναμονή επιτέλους έφτασε στο τέλος της. Μετά από έναν –σχεδόν- χρόνο προσμονής και εικασιών, το fashion show της Victoria's Secret έλαβε χώρα εχθές το απόγευμα. Το fashion show που δέχθηκε άπειρες κριτικές και έγινε #cancel το 2019, αλλά επίσης δημιούργησε πάρα πολλές καριέρες μοντέλων και έγινε φαινόμενο της pop culture στα late 90’s και early 00’s, επέστρεψε με πολλά «αγγελάκια», αλλά και νέες προσθήκες.

Μετά από αλλαγή στην ηγεσία, ένα –υποτυπώδες- rebranding και ένα υβρίδιο ντοκιμαντέρ/fashion show, η Victoria's Secret επιστρέφει στα ζωντανά shows και στις ρίζες της. Στην πασαρέλα είδαμε θρυλικά μοντέλα και «νέο αίμα», όπως την Κέιτ Μος, την Τάιρα Μπανκς –η οποία ήταν και η οικοδεσπότης της βραδιάς- την Αντριάνα Λίμα, αλλά και την Ελληνίδα Ανθή Φακιδάρη, την trans Άλεξ Κονσάνι και την κόρη της Κέιτ Μος, Λίλα Μος. Φυσικά και δεν έλειψαν οι καλλιτέχνες που τραγούδησαν πάνω στη σκηνή με την Σερ, την Τάιλα και την Λίσα από τις Blackpink να ξεσηκώνουν το κοινό.

Jenny.Gr

Κάντις Σουάνπολ

GETTY IMAGES

Όλα καλά και όλα ωραία στον κόσμο της Victoria's Secret λοιπόν. Σωστά; Λάθος. Το fashion show δεν είχε την ενέργεια και την φαντασία των προηγούμενων, η διαφορετικότητα που τόσο διαφημιζόταν πέρασε αλλά δεν ακούμπησε, με μόνο τρία plus-size μοντέλα και δύο trans. Μεγάλο λάθος το άνοιγμα του show με την –κατά τα άλλα- αγαπημένη Τζίτζι Χαντίντ. Η Τζίτζι δεν είναι μοντέλο που έχει καθορίσει το brand, όπως η Αλεξάντρα Αμπρόζιο, ούτε κάποιο μοντέλο που ανήκει στα πλαίσια της διαφορετικότητας, που τόσο ήθελε να αγκαλιάσει η Victoria's Secret, όπως επίσης της έλειπε η ενέργεια που θα έδινε το μεγάλο bust στην αρχή του show. Θα μας πεις γκρεμίστηκε κανένα όνειρό μας; Όχι. Απλά επιβεβαιώθηκαν οι επιφυλάξεις μας.

Στην παρακάτω gallery θα δεις μερικά από τα πιο γνωστά μοντέλα που έλαβαν μέρος στο show:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.