ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

H Μυρτώ Κάζη σε μια εμπνευσμένη συνάντηση με τη σχεδιάστρια μόδας Λουκία λίγο πριν το επικείμενο Hautes Grecians Fashion Show


19 Σεπτεμβρίου 2018

img_6918.jpg

5 ερωτο-απαντήσεις με την υπέροχη κ. Λουκία που έχουν να κάνουν με το Haute Grecians, τη MOET, τη φιλία και τις στιγμές...

Aπό τη Myrto Kazi

Μυρτώ: Θα ξεκινήσω με αυτό που πραγματικά με ενδιαφέρει να μάθω πρώτο! Τι θα δούμε σε λίγες ημέρες στους Haute Grecians;

Λουκία: Το show πιστεύω πως θα είναι πολύ καλό και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Κάθε σχεδιαστής πριν από κάθε show βέβαια, έχει μία αγωνία. Ταυτόχρονα όμως νιώθω αισιόδοξη γι' αυτό το show γιατί φτιάχνω ρούχα από καρδιάς. Όλη μου η ματιά είναι στα bohemians τα οποία και λατρεύω. Είναι τάση φέτος και δουλεύουμε με πολύ κέφι πάνω σε αυτή την ιδέα. Μακάρι να πετύχουν. Πάντως το show νομίζω ότι θα είναι πάρα πολύ ωραίο γιατί όλοι οι σχεδιαστές που θα πάρουν μέρος σε αυτό είναι πάρα πολύ καλοί και θα κάνουν ενδιαφέροντα και ωραία πράγματα.

Μυρτώ: Τι σημαίνει όμως, bohemian για εσάς;

Λουκία: Βohemian σημαίνει ελευθερία, σημαίνει πως κάθομαι όπως μ 'αρέσει, χορεύω, ευχαριστιέμαι τη ζωή μου, βλέπω χρώματα τα οποία μεταφράζονται στα ρούχα μου, γενικά μεταφράζεται σε μία αίσθηση ελευθερίας, αγάπης, εξωτερίκευσης των συναισθημάτων μου και γενικά είναι κάτι που μας λείπει! Γι' αυτό είναι πολύ όμορφο που επιστρέφει η τάση των bohemians!

Μυρτώ: Άρα εσείς στην ουσία είστε ένα bohemian girl γιατί ό,τι έχετε ζήσει είναι γεμάτο χρώμα, αγάπη και τρυφερότητα.

Λουκία: Girl δεν ξέρω αν είμαι πια (γέλια), ήμουν όμως ένα bohemian girl και σίγουρα την έχω ζήσει την περίοδο, την ξέρω καλά. Βέβαια, ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι ξέρεις κάτι καλά. Αλλά σίγουρα είμαι bohemian άνθρωπος.

Μυρτώ: Πιστεύετε στις στιγμές; Το motto της Moet είναι "Ζήσε τη στιγμή". Γιατί οι στιγμές είναι αυτές που μας κάνουν τελικά χαρούμενους..

Λουκία: Bέβαια. Τι καλύτερο από τα να φτάσεις στο σπίτι σου με δύο φίλους, κουρασμένος και να απολαύσεις ένα ποτήρι σαμπάνια;! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό. Είμαι λάτρης αυτής της σαμπάνιας...


Μυρτώ: Απολαμβάνετε πολύ τη φιλία;

Λουκία: Για εμένα είναι το παν η φιλία. Πολλοί το λένε, δεν ξέρω πόσοι το πιστεύουν. Για εμένα είναι η οικογένεια μου. Οι φίλες μου είναι το παν, αν τις χάσω, θα χαθώ. Δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο από τη φιλία. Δεν υπάρχει! Το λέω και πραγματικά το νιώθω.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.