ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Demak'Up: Το Hautes Grecians εμπιστεύθηκε μόνο τον καλύτερο στο ντεμακιγιάζ


CHRYSAD

11 Οκτωβρίου 2014

_mg_6571.jpg

Τα fashion shows είναι φαντασμαγορικά και πάντα βλέπουμε υπέροχα μακιγιάζ στα μοντέλα που περπατούν στα catwalks. Ακριβώς αυτό συνέβη και στο μεγαλύτερο fashion show Υψηλής Ραπτικής, που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά, με τους σχεδιαστές Atelier Loukia, Deux Hommes, Laskaris, Vassilis Emmanuel Zoulias και Vassiliki Grammenou να παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους.

Κάθε look φυσικά ολοκληρώθηκε με τα ανάλογα μακιγιάζ και μαλλιά που ταίριαζαν στο κάθε μοντέλο. Εκτός από τα κραγιόν, τα foundation και τις σκιές όμως, πάντα στο backstage είναι αναγκαίο να υπάρχουν προϊόντα για ντεμακιγιάζ.

Το Hautes Grecians εμπιστεύθηκε για αυτό το σκοπό τα καλύτερα, aka τα προϊόντα της Demak'Up.

Το brand που ειδικεύεται στο αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ διαθέτει πολλά διαφορετικά προϊόντα, ώστε να βρείτε ακριβώς αυτό που σας ταιριάζει. Οι δίσκοι βαμβακιού με κυψελωτή υφή που αφαιρούν εύκολα και γρήγορα το μακιγιάζ από την επιδερμίδα και τα πρακτικά υγρά μαντηλάκια, εμποτισμένα με ντεμακιγιάζ υπήρχαν παντού. Οι makeup artists τα χρησιμοποιούσαν για να κάνουν αλλαγές στο μακιγιάζ, ενώ τα μοντέλα για να αφαιρέσουν τα προϊόντα από το πρόσωπό τους στο τέλος της βραδιάς.

Ακολουθείστε την Demak’Up στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα για τα προϊόντα της.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τα beauty looks του show που είδαμε στα μοντέλα του κάθε ενός από τους σχεδιαστές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.