ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

H M·A·C Cosmetics φώτισε με τα make up looks της, όλο το catwalk του Hautes Grecians 2023


JTeam

26 Ιουνίου 2023

H M·A·C Cosmetics φώτισε με τα make up looks της, όλο το catwalk του Hautes Grecians 2023
H M·A·C Cosmetics δεν θα μπορούσε να λείπει, ούτε φέτος, από το μεγαλύτερο θεσμό Υψηλής Ραπτικής στην χώρα μας.

Είκοσι δύο έμπειροι makeup artists, με επικεφαλής την Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου, Global Senior Artist της M·A·C Cosmetics, ανέλαβαν όλα τα make up looks πάνω από 70 μοντέλων που περπάτησαν στο φετινό catwalk, του Hautes Grecians.

Jenny.Gr

Photo Credits: Τζίνα Σκανδάμη

Με φόντο την Ελευσίνα, τη φετινή πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης, η M·A·C Cosmetics, έδωσε τη δική της πινελιά ομορφιάς σε όλα τα looks. Clean skin, διακριτικές λάμψεις, nude χείλη και graphic liners με χρώμα, ήταν μερικές από τις τάσεις ομορφιάς που μετουσίωσε η ομάδα της M·A·C στα looks και έδωσε αέρα υψηλής αισθητικής. Άλλωστε, η M·A·C Cosmetics είναι το απόλυτο brand που καθορίζει τα makeup trends και πρωτοπορεί στον τομέα της ομορφιάς.

Jenny.Gr

Δείτε όλα όσα συνέβησαν backstage με την MAC Cosmetics στο παρακάτω βίντεο:


Να σημειωθεί ότι στο φετινό Hautes Grecians συμμετείχαν 3 καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές, πρωτοπόροι στον τομέα της μόδας και παθιασμένοι με την υψηλή ραπτική. Ο Dimitris Petrou, γνωστός για τις καθαρές γραμμές του, η Ελένη Καββάδα με το brand της 240791ek και τις ανατρεπτικές φιγούρες της μαζί με τα κοσμήματα Apiliotis και ο Sotiris Georgiou, με τις μινιμαλιστικές φόρμες του, ενώ, πραγματοποιήθηκε ένα μοναδικό tribute στην Ένωση Ελλήνων Σχεδιαστών Μόδας.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Photo Credits: Τζίνα Σκανδάμη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.