ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians 2024 Vol.6: Το Persil έδωσε χρώμα και λάμψη στο φιλανθρωπικό event Υψηλής Ραπτικής


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Ιουλίου 2024

Hautes Grecians 2024 Vol.6: Το Persil έδωσε χρώμα και λάμψη στο φιλανθρωπικό event Υψηλής Ραπτικής
Τζίνα Σκανδάμη/Λάμπρος Στοιχειός
Το fashionable brand, Persil, έκανε αισθητή την παρουσία του στο Hautes Grecians

Το Hautes Grecians επέστρεψε για 6η χρονιά και μας χάρισε ζωντάνια, δημιουργικότητα, ποικιλομορφία και δυναμισμό. Ο μεγαλύτερος θεσμός Υψηλής Ραπτικής της Ελλάδας μας θύμισε αυτό που χρειαζόμαστε πάντα, αυτό που πάντα θα μας γοητεύει και εκείνο που τελικά μένει, ακόμη κι όταν τελειώνει, την ενέργεια. Με φόντο τις Ιστορικές Εγκαταστάσεις του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Νέου Φαλήρου της ΔΕΗ, του πρώτου ατμοηλεκτρικού εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, να αποτελεί τον ιδανικό καμβά για να αναδειχθούν οι γραμμές, οι υφές, τα χρώματα, οι σιλουέτες και οι δεξιοτεχνικές λεπτομέρειες των συλλογών των σχεδιαστών. H φετινή διοργάνωση στήριξε τους σκοπούς του ELIZA (Εταιρία κατά της Παιδικής Κακοποίησης), δίνοντάς του όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια.

Στο urban αυτό catwalk θαυμάσαμε καταξιωμένους Έλληνες και διεθνείς σχεδιαστές, όπως τον γνωστό σχεδιαστή Άγγελο Μπράτη με το brand Angelos Bratis, την Δήμητρα Αντωνέα που παρουσίασε για πρώτη φορά την Haute Couture συλλογή της, τον Ελληνοαυστραλό Jordan Gogos, τον πρίγκιπα του χρώματος, τον σχεδιαστή Γιάννη Λάσκο με τη συλλογή Υψηλής Ραπτικής «REBIRTH» του brand Laskos και το σχεδιαστικό δίδυμο Rianna+Nina.

Χρώμα, λάμψη, απαράμιλλη τεχνική, ποιοτικά υφάσματα, υψηλή αισθητική και ρούχα με χαρακτήρα. Φυσικά και από μια τόσο σημαντική διοργάνωση, η οποία έχει στο επίκεντρο τη μόδα, δε θα μπορούσε να λείπει το Persil. Το απορρυπαντικό που επαναπροσδιορίζει την έννοια του καινούργιου. Το «μυστικό όπλο» όλων όσων γνωρίζουν καλά πώς να φροντίζουν τα ρούχα τους για να φαίνονται σαν καινούργια. Η σειρά Persil, η οποία αποτελείται από συστατικά φυσικής προέλευσης σε ποσοστό άνω του 90%, περιλαμβάνει ξεχωριστά απορρυπαντικά για χρωματιστά και σκούρα ρούχα, διότι κάθε κομμάτι χρήζει και διαφορετική περιποίηση. Το Persil Renew Black διαθέτει μια πρωτοποριακή σύνθεσή του καθαρίζει απαλά τα ρούχα, ενώ αναζωογονεί το σκούρο χρώμα και λειαίνει τις ίνες. Η σύνθεση Persil Renew Color είναι ειδικά διαμορφωμένη για τα χρωματιστά, ανανεώνει τα χρώματα και τις ίνες των ρούχων και όλα αυτά σε μόλις 10 πλύσεις.. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο και το απίθανο slogan της εταιρείας «Καινούργιο; Όχι, έχει πλυθεί με Persil!». Χρώμα, λάμψη και μόδα λοιπόν από το μοναδικό Persil Renew Edition.

Jenny.Gr
Τζίνα Σκανδάμη/Λάμπρος Στοιχειός

Στον χώρο του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Νέου Φαλήρου της ΔΕΗ το Persil είχε δύο απίθανα spots, στα οποία το χρώμα ήταν ο κύριος πρωταγωνιστής. Το ένα ήταν στην είσοδο του event. Το backdrop λειτούργησε ως φόντο για τις συνεντεύξεις των ταλαντούχων σχεδιαστών του Hautes Grecians, όπως επίσης και πόλο έλξης ινσταγραμικών φωτογραφιών από τους καλεσμένους. Το δεύτερο ήταν ένα ευφάνταστο κουτί στον χώρο του after party με έντονα κόκκινα και φούξια χρώματα, τα οποία έρχονταν σε τέλεια αντίθεση με το πράσινο γρασίδι του κήπου. Θυμίζοντας εξώφυλλο περιοδικού αποτέλεσε ένα έξυπνο και διασκεδαστικό installation, μέσα στο οποίο μπορούσαν να μπουν οι καλεσμένοι και να φωτογραφηθούν. Φυσικά το Persil είχε παρουσία και στα πλούσια goody bags των καλεσμένων, δίνοντας ένα ολόκληρο Persil Renew Color δώρο.

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.