ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians 2024: Η KORRES έδωσε το δικό της άρωμα στη λαμπερή βραδιά


Άρτεμις Καράγιαννη

18 Ιουνίου 2014

Hautes Grecians 2024: Η KORRES έδωσε το δικό της άρωμα στη λαμπερή βραδιά
Υψηλή ραπτική και υψηλή αρωματοποιία ένωσαν τις δυνάμεις τους.

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 έλαβε χώρα για 6η συνεχή χρονιά το Hautes Grecians, ο μεγαλύτερος θεσμός Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα. Οι Ιστορικές Εγκαταστάσεις του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Νέου Φαλήρου της ΔΕΗ, του πρώτου ατμοηλεκτρικού εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, γέμισαν με έμπνευση, χρώμα και μόδα υψηλών προδιαγραφών και όλα αυτά για φιλανθρωπικό σκοπό καθώς η φετινή διοργάνωση στήριξε την εταιρία κατά της παιδικής κακοποίησης ELIZA. Η Urban αισθητική του ιστορικού αυτού χώρου αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για να φιλοξενήσει τις συλλογές των σχεδιαστών: του Άγγελού Μπράτη με το brand Angelos Bratis, της Δήμητρας Αντωνέα, με την πρώτη της Haute Couture συλλογή, του Ελληνοαυστραλού Jordan Gogos, του Γιάννη Λάσκου και τη συλλογή Υψηλής Ραπτικής «REBIRTH» του brand Laskos και του σχεδιαστικού διδύμου Rianna+Nina. Για ακόμη μια φορά, η φετινή διοργάνωση έγραψε τη δική της πολύτιμη ιστορία!

Jenny.Gr



Το φετινό Hautes Grecians, όμως, είχε παράλληλα και ένα ξεχωριστό άρωμα. Αυτό ο καθένας μας επιλέγει από την υπέροχη συλλογή αρωμάτων Consious Fragrances της Korres. Πρόκειται για μια συλλογή αρωμάτων με έμπνευση την Ελλάδα και τα συστατικά από την ελληνική φύση. Δεκαπέντε 15 αρώματα για γυναίκες και άνδρες, σε ένα περίτεχνο, κεχριμπαρένιο, γυάλινο μπουκάλι με αρωματικές συνθέσεις με αλκοόλ 100% φυσικής προέλευσης, χωρίς PCM ή φθαλικές ενώσεις και φυσικό περιεχόμενο έως 90%!

Jenny.Gr

Μία αρωματική συλλογή που υμνεί την ατμόσφαιρα της Ελλάδας, εμπνέεται από στιγμές που συνδέονται με απλές απολαύσεις σε μια ηλιόλουστη αυλή σε ένα κυκλαδίτικο νησί, σε μια βόλτα με φόντο το μπλε του Αιγαίου, σε μια απόδραση ποτισμένη με τη θαλασσινή αύρα.

Jenny.Gr


Το Avgoustos, το Sikinos, το Kyma, το βραβευμένο Lefko και το ολοκαίνουργιο Philosia, μεταξύ άλλων, αφηγούνται την ιστορία αξιομνημόνευτων στιγμών και γίνονται πρέσβεις της ελληνικής φύσης. Πικάντικο περγαμόντο και καλοκαιρινές νότες σύκου στο AVGOUSTOS, νότες ευκάλυπτου και πεύκου στο PHILOSIA, τριαντάφυλλο, musk και σανδαλόξυλο στο LEFKO, κάθε άρωμα και μια οσφρητική ιστορία έτοιμη να μας ταξιδέψει.

Jenny.Gr



Αυτά τα αρωματικά ταξίδια είχαν την ευκαιρία να κάνουν και όλοι όσοι παρευρέθηκαν στο Hautes Grecians, καθώς είχαν τη δυνατότητα να μυρίσουν και να αφεθούν στη μαγεία της υψηλής αρωματοποιίας της KORRES. Γυναίκες και άνδρες απήλαυσαν νότες καλοκαιριού και φυσικές συνθέσεις αρωμάτων, ταξιδεύοντας έτσι από το Urban τοπίο του εργοστασίου, σε ένα καλοκαιρινό σκηνικό της επιλογής τους, εκεί που τους μετέφερε νοητά η όσφρηση και στη συνέχεια η σκέψη τους. Γιατί όπως και η μόδα, έτσι και το άρωμα, είναι αφορμές για ταξίδια και το Hautes Grecians και η Korres ήταν φέτος δύο υπέροχοι συνταξιδιώτες.

Jenny.Gr

Photo Credits: Τζίνα Σκανδάμη

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.