ΣΤΙΛ JENNY’S CLOSET

Τα ρούχα μου είναι κομμάτι της φαντασίας μου


Τζένη Μπαλατσινού

23 Μαΐου 2017

jennyscloset80137.jpg

Αν το καλοσκεφτείτε μέσα από το στυλ, το οποίο επιλέγουμε να υιοθετούμε κάθε φορά, παίζουμε και σε διαφορετική ταινία. Τη δική μας ταινία. Γινόμαστε η γυναίκα καριέρας, το κορίτσι που αγαπάει την περιπέτεια, το πλάσμα με το ζεν αερα. Γι αυτό και κάθε φορά που ανοίγω την ντουλάπα μου και μπλέκω τα δάχτυλά μου ανάμεσα στις χρωματιστές μου κρεμάστρες είναι σα να βλεπω μπροστά μου σενάρια και σκέφτομαι "για να δω τι θα είμαι σήμερα. τι θα επιλέξω να ενσαρκώσω;".

Όσο ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο ζεστός και ο νους ζητάει διακοπές, τα φορέματα με τα αέρινα, δροσερά υφάσματα και τα χρωματιστά patterns μου ξυπνάνε τo wanderlust. Παραλίες, άμμος, γαλάζια νερά.

Τα βλέπω και έχω ήδη σχεδιάσει το τέλειο σκηνικό, με μουσική υπόκρουση γλάρους και κύμμα. Να με βλέπω. Κάθομαι στην αυλή κάποιου παραθαλάσσιου ξωκλησιού και στον ώμο μου έχω κρεμασμένη την αγαπημένη μου τσάντα.

Ή σε κάποια παραλία, πάνω στη μεγάλη μου πετσέτα και δίπλα η ψάθινη τσάντα που χωράει τα πάντα.

Και μετά πάλι είναι αυτές οι μέρες, που θέλω κάτι πιο μίνιμαλ και σοφιστικέ. Σα να βρισκόμουν μέσα σε 'να γιαπωνέζικο κήπο με μία επιβλητική παγόδα στο κέντρο της. Δεν μπορείτε να πείτε έχω φαντασία.

Δεν ταιριάζουν εξαιρετικά αυτά τα Dune London Lilo από τα Nak Shoes σανδάλια για τη βόλτα μου σε ασιατικό κήπο;

Μα φυσικά και τα παπούτσια μπορούν να δώσουν και αυτά το έναυσμα για έμπνευση. Για παράδειγμα, αυτά τα Dune London Monika πέδιλα με block heels ξυπνάνε μία ρομαντική μου πλευρά και συνδυασμένα με κάποιο floral φόρεμα με μεταφέρουν σε μία μητρόπολη που έχει φορέσει τα ανοιξιάτικά της.

Στο section "Romantic Me" της ντουλάπας μου, φυσικά και υπάρχουν πολλές μπαλαρινες, οι οποίες είναι ιδανικές για το γραφείο, αλλά και για τις κυριακάτικες βόλτες με τις αθλοπαιδιές του γιου.

Σταθερή αξία οι Butterfly Twists Olivia μπαλαρίνες.

Αν έδινα μία συμβουλή για την ντουλάπα σας, αυτή θα ήταν να την κάνετε όσο πιο πολυδιάστατη και πολύπλευρη γίνεται, για να μπορείτε να παίξετε πολλούς ρόλους στη μοναδική ζωή σας.

Εσείς; Τι ρόλο θα παίξετε σήμερα;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.