ΣΤΙΛ RUNWAYS

Marc Jacobs: Το σιωπηλό show που έκανε τον περισσότερο θόρυβο


MMEINTANI

17 Φεβρουαρίου 2017

16465534-898336716975937-4573335469462388736-n.jpg

Χωρίς μουσική, χωρίς φώτα, χωρίς διακοσμήσεις, χωρίς καν να έχει ένα «κανονικό» runway, επέλεξε να αφήσει τα μοντέλα του να περπατήσουν ανάμεσα στους καλεσμένους της επίδειξης, από τους οποίους πρώτα είχε ζητήσει να αφήσουν το κινητό τους κλειστό και να μην τραβήξουν ούτε μία φωτογραφία.

Φαίνεται πως ο δαιμόνιος Marc έχει καταλάβει καλύτερα από όλους την ανάγκη να απολαμβάνουμε σωστά την κάθε στιγμή, χωρίς αντιπερισπασμούς, ώστε να κάνουμε focus εκεί που χρειάζεται πραγματικά.

Τα looks που προτείνει για το ερχόμενο φθινόπωρο διαθέτουν ξεκάθαρες αναφορές στο hip hop, με τον ίδιο να αναγνωρίζει τη συγκεκριμένη κουλτούρα και την εφαρμογή αλλά και την επίδραση που είχε στη μόδα ανά τα χρόνια, περιγράφοντάς το ως την βάση του νεανικού street style.

Μεγάλα καπέλα, καρό παλτό και jackets, αθλητικά σύνολα με φερμουάρ και πολλές βαριές αλυσίδες, ήταν τα βασικά στοιχεία μιας συλλογής που απευθύνεται σε κάθε budget και μοιάζει εύκολη να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε γυναικεία ντουλάπα. 

Στο τέλος της επίδειξης ο ίδιος περπάτησε και καταχειροκροτήθηκε, με τα μοντέλα του και το κοινό να τον φωτογραφίζουν ασταμάτητα, αποδεικνύοντας αυτό που λέμε ότι «κάθε πράγμα στον καιρό του».

 

 

[gallery-716316]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.