ΣΤΙΛ RUNWAYS

5 τάσεις που κρατάμε από τη New York Fashion Week


MMEINTANI

20 Φεβρουαρίου 2017

erin-fetherston-waw1718-051.jpg

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '17-'18, είδαμε όπως ήταν αναμενόμενο αρκετά σκούρες και ουδέτερες αποχρώσεις, χωρίς ιδιαίτερες χρωματικές εκρήξεις, αυτό που μας έκανε εντύπωση όμως ήταν η λεπτομέρεια και η προσοχή που δόθηκε στις διαφορετικές υφές και τα υλικά. Πιο συγκεκριμένα, ακολουθούν 5 σημεία που ξεχωρίσαμε.

Το oversized δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα

Τα oversized κομμάτια παραμένουν ψηλά στα αγαπημένα μας items αλλά και σε εκείνα των designers, όπως είδαμε και φέτος. Jackets, πανωφόρια, πουλόβερ αλλά και διάφορα tops με χαλαρή διάθεση και πολύ loose γραμμή - όπως είδαμε στη Victoria Beckham, έρχονται και φέτος να μας χαρίσουν αυτό το cool ύφος που όλες μας θέλουμε στα looks μας.

Μέσα από το ντύσιμο μπορούμε να περάσουμε το μήνυμά μας

Public school

Από τα ωραία σημεία της φετινής NYFW. Οι σχεδιαστές επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν τα looks του προκειμένου να αντιταχθούν στη νεά τάξη πραγμάτων που προσπαθεί να επιβάλει ο νέος Πρόδερος των ΗΠΑ, με καπέλα, T-shirts και διάφορα αξεσουάρ να δηλώνουν ξεκάθαρα μηνύματα αντίστασης και ενότητας.

Το βελούδο καλά κρατεί

Με το βελούδο επικρατεί μία μεγάλη τρέλα ήδη από το περασμένο φθινόπωρο και είμαι σίγουρη ότι τώρα τον χειμώνα το έχετε δει αλλά και το έχετε φορέσει τόσο πολύ που ίσως κάποια στιγμή να θεωρήσατε πως είναι καιρός να το αφήσουμε στην άκρη. Δεν ήταν όμως λίγοι οι οίκοι που το πρότειναν και για το ερχόμενο φθινόπωρο - λατρέψαμε τα velvet suits του οίκου Erin Fetherston.

Κρόσσια

Πάντα τα κρόσσια είναι μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια που χαρίζει ιδιαίτερη κίνηση και αίσθηση ζωντάνιας σε οποιοδήποτε ρούχο, γι' αυτό άλλωστε και τα βλέπουμε σχεδόν κάθε σεζόν τόσο σε φορέματα και φούστες όσο και σε αξεσουάρ όπως οι τσάντες, για παράδειγμα. Φέτος παίρνουν ακόμα μεγαλύτερη διάσταση, όπως είδαμε στον Michael Kors, επομένως ετοιμαστείτε να τα δείτε πολύ στα autumn looks του 2017.

Πολυτελή κεντήματα και patterns

Η συγκεκριμένη τεχνική δίνει πάντα ένα παραπάνω glam και μια αίσθηση κομψότητας σε ένα ρούχο. Ιδανικά για τις πιο λαμπερές βραδινές εξόδους, τα χρυσοποίκιλτα κομμάτια που είδαμε σε catwalks όπως του οίκου Badgley Mischka, είναι σιγουρο πως θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο το ερχόμενο φθινόπωρο.

[gallery-716322]

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.