ΣΤΙΛ RUNWAYS

Aphrodite De Milo: To εντυπωσιακό fashion show του Βασίλειου Κωστέτσου


The Jennettes

4 Ιουλίου 2019

66069534_361051704614475_677203676997091328_n_1.jpg

To απόγευμα της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε ένα λαμπερό show στον κήπο του Διεθνούς Νομισματικού Μουσείου στην Αθήνα. Η Haute Couture 2019/2020 συλλογή του Βασίλειου Κωστέτσου, «Aphrodite De Milo», αφιερωμένη στη Μελίνα Μερκούρη, αποτέλεσε μία αφορμή για να ζωντανέψει ξανά η μνήμη της μεγάλης αυτής Ελληνίδας, μέσα από εντυπωσιακές δημιουργίες.

Η Μελίνα Μερκούρη, ως Υπουργός Πολιτισμού έδωσε την δική της μάχη για να καθιερώσει το αριστουργηματικής αρχιτεκτονικής από τον Ερνέστο Τσίλλερ, να στεγάσει το Νομισματικό Μουσείο «Ηλίου Μέλαθρον» αλλά και το Αρχαιολογικό Μουσείο της Μήλου στην Πλάκα. Το show ξεκίνησε με μία μελοποιημένη ποίησή της αφιερωμένη στην Αφροδίτη της Μήλου η βραβευμένη ποιήτρια Κλέλια Χαρίση και πρέσβειρα της καμπάνιας επαναπατρισμού της Αφροδίτης της Μήλου «TAKE ME HOME».

Μακριές τουαλέτες, αέρινα υφάσματα, λαμπερά κεντήματα, ιδιαίτερες λεπτομέρειες: Κάθε δημιουργία της συλλογής είχε τον δικό της χαρακτήρα και συμπλήρωνε υπέροχα τις υπόλοιπες. Τα χρώματα κυμαίνονταν από ρομαντικά nudes, μέχρι έντονα κόκκινα, ασημί, χρυσά - ενώ οι menswear δημιουργίες ήταν το ιδανικό touch.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.