ΣΤΙΛ RUNWAYS

Molly Goddard Fall 2022: Μια συλλογή εμπνευσμένη από τις vintage αγορές του Λονδίνου στα 80s και 90s


Μάρθα Κουμπάνη

21 Φεβρουαρίου 2022

Molly Goddard Fall 2022: Μια συλλογή εμπνευσμένη από τις vintage αγορές του Λονδίνου στα 80s και 90s
Tο show της ήταν ένα χαρούμενο reunion φίλων, με το νεογέννητο της σχεδιάστριας να παρακολουθεί έκπληκτο από την front row τις πολύχρωμες φούστες και τα πλεκτά της μαμάς.

H Molly Goddard επέστρεψε στα φυσικά shows στην LFW. Tο show της ήταν ένα χαρούμενο reunion φίλων, με το νεογέννητο της σχεδιάστριας να παρακολουθεί έκπληκτο από την front row τις πολύχρωμες φούστες και τα πλεκτά της μαμάς.

Οι αναμνήσεις της οικογένειας Goddard από τις πρώτες μέρες της ενηλικίωσης της Molly στο Δυτικό Λονδίνο τη δεκαετία του '80 ήταν η έμπνευση πίσω από τις δημιουργίες της. Η Goddard θυμήθηκε μια στενή φίλη της μητέρας της. Mια εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα που φορούσε πάντα ένα λουλούδι στα μαλλιά και την οποίας το στιλ θαύμαζε ως παιδί.Ήταν η εποχή που επικρατούσε μια vintage τρέλα μετά το New Wave ’80/’50, τα κορίτσια συνδύαζαν στρατιωτικά ρούχα από πάγκους του Camden Market κα tweed παλτό . «Νόμιζα ότι ήταν μια διασταύρωση της Marilyn Monroe και του Mick Jones των The Clash και βασίστηκα σε αυτή την ανάμνηση της για την συλλογή , είπε η Goddard.

Όλα αυτά μεταφράστηκαν στην συλλογή σε υπερμεγέθη πλεκτά, μεγάλα παλτό της δεκαετίας του '40 ή του '50, φορέματα από οργάντζα και πολλά βολάν.Το παιχνιδιάρικο layering και το κομψό suiting ήταν βασικά σημεία σε όλη τη συλλογή, ενώ μια σιωπηλή, αλλά χαρούμενη, χρωματική παλέτα τόνιζε τα προσεγμένα ενδύματα.

Tελικά η σχεδιάστρια έμεινε πιστή στο ύφος της και δημιούργησε τα signature party dresses, που αγάπησαν οι γυναίκες, αλλά αυτη την φορά έδωσε επιπλέον έμφαση στο outerwear.

Δείτε τα key looks της συλλογής στην gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.