ΣΤΙΛ RUNWAYS

Roberto Cavalli: Sexy και Υ2Κ νοσταλγία, made in Milan


Μάρθα Κουμπάνη

24 Φεβρουαρίου 2022

Roberto Cavalli: Sexy και Υ2Κ νοσταλγία, made in Milan
Ο Fausto Puglisi τοποθέτησε τον ερωτισμό δίπλα στην αριστοκρατική πολυτέλεια στο moodboard της collection.

Τα βλέμματα του κόσμου της μόδας βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην MFW. Μετά την Diesel και τον οίκο Fendi, σειρά έχει ο Roberto Cavalli, οποίος φέρνει με την συλλογή του για το φθινόπωρο 2022, ένα νέο κύμα sexyness και Y2K νοσταλγίας, made in Milan.

Ο Fausto Puglisi τοποθέτησε τον ερωτισμό δίπλα στην αριστοκρατική πολυτέλεια στο moodboard της collection.

«Ήθελα αυτό το τρελό, όμορφο βρετανικό συναίσθημα με τα tartan, μετά leopard και cheetah, μετά πλεκτά με cage effect. To Erotica, για εμένα, είναι σαν την Coca-Cola, πάντα με ενέπνεε», είπε μιλώντας για την συλλογή.

«Σκεφτόμουν επίσης τη Zendaya στο «Euphoria», συνέχισε. Μην πάτε πολύ μακριά. Τον περασμένο Νοέμβριο, η πιο καλοντυμένη νεαρή star του πλανήτη επέλεξε ένα vintage φόρεμα Cavalli του 2000, με μια χρυσή ραχοκοκκαλιά που έμοιαζε με φίδι σε μια κατά τα άλλα γυμνή πλάτη για την εμφάνιση της στην πρεμιέρα του Spider-Man στο Παρίσι.

Η συλλογή άνοιξε με μια πληθώρα από animal print head-to-toe looks, όπως maxi παλτό και slip dresses με διαφάνεια. Το leopard συνδυάστηκε με βασιλικό βελούδο σε αποχρώσεις του κίτρινου και το σμαραγδί. Tα tops και φορέματα είχαν cage effect κοψίματα και μεταλλικά στοιχεία όπως τρουκς.

Eκτός από τα animal, και τα 3D τριαντάφυλλα που φύτρωσαν στο ντεκολτέ των φορεμάτων, στην νέα εποχή του οίκου, βρήκε για πρώτη φορά την θέση του το καρό και συγκεκριμένα το μεγάλο εντυπωσιακό tartan. Μάλιστα ο Puglisi επιστράτευσε τον κατασκευαστή ταρτάν της Βασίλισσας Elisabeth II για τα καρό της.

Όσο για το ποιος κάνει το sexy πιο σωστά, η πρώτην ημέρα της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνο μας άφησε διχασμένες. Ίσως η απάντηση να βρίσκεται σε ένα από τα επόμενα shows, με τον οίκο Gucci να παρουσιάζει την ερχόμενη Παρασκευή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.