ΣΤΙΛ RUNWAYS

Climate Success: H Chloé στέλνει ελπιδοφόρο μήνυμα για την κλιματική αλλαγή


Μάρθα Κουμπάνη

4 Μαρτίου 2022

Climate Success: H Chloé στέλνει ελπιδοφόρο μήνυμα για την κλιματική αλλαγή
Η Gabriela Hearst, creative director του γαλλικού οίκου Chloé, παρουσίασε την στυλλογή της για το φθινόπωρο 2022 στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και το σύνθημα της ήταν αυτό ακριβώς.

Aκολουθούν δύο τόσο δα μικρές λέξεις που ευχόμαστε ότι θα ακούμε περισσότερο τους επόμενους μήνες και χρόνια: «Climate Success».

Η Gabriela Hearst, creative director του γαλλικού οίκου Chloé, παρουσίασε την στυλλογή της για το φθινόπωρο 2022 στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και το σύνθημα της ήταν αυτό ακριβώς. Η κλιματική αλλαγή είναι ένα θέμα που την απασχολεί πολύ, σε βαθμό που αποφάσισε να την αποτυπώσει σε κομψά intarsia πλεκτά και σε ζωγραφισμένες στο χέρι τσάντες. Οι πάγοι που λιώνουν και οι πολικές αρκούδες που αναζητούν καταφύγιο στόλισαν με την παρουσία τους τα πιο ενδιαφέροντα looks της συλλογής.

«Πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την επιτυχία του κλίματος», είπε η Hearst πριν το show και ανέφερε το βιβλίο της Isabella Tree «Wilding».

To runway στήθηκε σε έναν χώρο φτιαγμένο από γυαλί που παρέπεμπε σε θερμοκήπιο και τα μοντέλα της περπάτησαν φορώντας μπότες cowboy και layers από δερμάτινα ενδύματα, ενώ το φόρεμα πάνω από παντελόνι ήταν ένα look που επαναλαμβανόταν.

Δείτε τα looks στην gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.