ΣΤΙΛ RUNWAYS

Dolce & Gabbana: Γιόρτασαν 10 χρόνια Alta Moda με ένα εντυπωσιακό show στις Συρακούσες


Μάρθα Κουμπάνη

11 Ιουλίου 2022

Dolce & Gabbana: Γιόρτασαν 10 χρόνια Alta Moda με ένα εντυπωσιακό show στις Συρακούσες
Photo credits: Getty/Ideal Image
Dolce & Gabbana: Γιόρτασαν 10 χρόνια Alta Moda με ένα εντυπωσιακό show στις Συρακούσες

«Αυτή η συλλογή Alta Moda είναι πολύ πολύ πολύ Dolce e Gabbana», είπε ο Domenico Dolce στο ξενοδοχείο Ortea Palace στη Σικελία, λίγες ώρες πριν από τo show. Kαι ήταν αλήθεια. Το διάσημο σχεδιαστικό δίδυμο παρουσίασε στην Piazaa Duomo των Συρακουσών μια συλλογή υψηλής ραπτικής που τα είχε όλα: Από εκπληκτικά gowns που έμοιαζαν βγαλμένα από παραμύθι και λαμπερές stars στην front row, σε μοντέλα που λιποθυμούσαν από την ζέστη.

Ανάμεσα στα μοντέλα βρίσκονταν τόσο η κόρη της Heidi Klum, Leni, όσο και εκείνη της Μonica Bellucci, Deva Cassel που τράβηξε τα βλέμματα. Οι διάσημες μαμάδες τους ήταν φυσικά εκεί για να τις θαυμάσουν από κοντά και να τις χειροκροτήσουν.

Από τις πιο λαμπερές καλέσμένες ήταν η Sharon Stone, Mariah Carey και η Dame Helen Miren οι οποίες φωτογραφήθηκαν μαζί και φάνηκαν να το απολαμβάνουν.

Jenny.Gr

Ήταν η γυναίκα της Σικελίας που ενέπνευσε αυτή την τελευταία συλλογή: «αν ζητήσεις από κάποιον να φανταστεί τη γυναίκα της Σικελίας από το παρελθόν, σκέφτεται το μαύρο. Το μαύρο είναι αισθησιακό», είπε ο Domenico.

Μαύρα πέπλα έντυσαν πολλά από τα looks ενώ η διαφάνεια χρησιμοποιήθηκε στο μέγιστο. Οι κάλτσες και τα καλσόν αποκαλύπτονταν από τα φορέματα ενισχύοντας τον ιταλικό αισθησιασμό. Οι δαντέλες και τα κεντημένα φορέματα αποκάλυπταν το δέρμα με τον πιο σοφιστικέ τρόπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.