ΣΤΙΛ SHOPPING

Το απόλυτο guide για σωστό shopping στις εκπτώσεις


MMEINTANI

1 Νοεμβρίου 2016

outfit-56e-copy-980x61326292.jpg

 

  1. Κάντε σωστό προγραμματισμό. Από το να πάτε για ψώνια με φλατ παπούτσια και ρούχα που μπαινοβγαίνουν εύκολα, μέχρι το να επιλέξετε μια καθημερινή και όχι το Σαββατοκύριακο, ώστε να ψωνίσετε πιο ήρεμα και να βρείτε καλύτερες ευκαιρίες.
  2. Αν ψωνίζετε για τα office looks σας, ένα καλό tip είναι να δοκιμάζετε τα ρούχα... καθιστές. Οι περισσότερες περνάμε την ημέρα μας πίσω από ένα γραφείο, επομένως αυτός είναι ο τρόπος να καταλάβετε αν σας στενεύει ή όχι η pencil skirt που βάλατε στο μάτι.
  3. Μην είστε ανυπόμονες. Επειδή δεν βρήκατε το jacket που ψάχνετε στο σωστό νούμερο ή το χρώμα, δε χρειάζεται να αγοράσετε αυτό που βλέπετε μπροστά σας όπως και να 'χει. Κοιτάξτε και σε άλλα καταστήματα, είναι πολύ πιθανό να βρείτε κάτι πιο κοντά στις προτιμήσεις σας.
  4. Προσέξτε τις επιστροφές. Ναι, είναι τέλειο να βρίσκετε το αγαπημένο σας παντελόνι -40%, δεν έχει νόημα όμως αν δεν μπορείτε να το επιστρέψετε σε περίπτωση που δεν σας κάνει. Σπάνιο φαινόμενο, αλλά καλό είναι να είστε ενήμερες για την πολιτική του κάθε καταστήματος.

Έχοντας όλα αυτά στο μυαλό, δείτε παρακάτω βμερικά από τα must-have κομμάτια που θεωρούμε ότι αξίζει να προμηθευτούμε για αυτή τη σεζόν, κατά τη διάρκεια.

[gallery-711862]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.