ΣΤΙΛ SHOPPING

Η Chiara Ferragni μάς βοηθάει να διαλέξουμε μαγιό


MMEINTANI

20 Ιουνίου 2018

jdm-075982340.jpg

Η επιτυχημένη fashion blogger και business woman, η οποία έγινε πρόσφατα και μητέρα, φωτογραφήθηκε με τη νέα κολεξιόν Calzedonia Beachwear 2018, με πολλά διαφορετικά στιλ μαγιό, με χρώματα, υφές και patterns που το καθένα έχει κάτι ξεχωριστό να δώσει στο στιλ μιας γυναίκας, δίνοντάς μας έμπνευση για το τι να επιλέξουμε για τις φετινές εμφανίσεις μας στην παραλία.

Velvet Trend

Το μεγαλύτερο trend του χειμώνα, το βελούδο, παίρνει πολύ πιο καλοκαιρινό ύφος και "ντύνει" τα ολόσωμα μαγιό μας αλλά και τα μπικίνι, βάζοντας μια αριστοκρατική πινελιά στα beach looks μας. Σε δροσερό τυρκουάζ ή σε έντονο φούξια χρώμα, γίνεται μια απόλυτα chic επιλογή για να εντυπωσιάσουμε στην παραλία.

New Νavy

Δύο βασικά χαρακτηριστικά του καλοκαιριού, οι ρίγες και το μπλε χρώμα, συνδυάζονται με τα λαχούρια και τα βολάν και δίνουν ένα αποτέλεσμα όσο χαριτωμένο χρειάζεται χωρίς να είναι υπερβολικά girly. Μάλιστα, ένα μαγιό με βολάν στο ύψος του στήθους είναι ιδανικό για όσες θέλετε να προσθέσετε λίγο έξτρα όγκο στο σημείο του ντεκολτέ.

Τotal White

Διαχρονικό και απόλυτα elegant, το λευκό χρώμα στην εκδοχή ενός ολόσωμου μαγιό γίνεται το ιδανικό ταίρι για τα denim shorts σας αλλά και για να προσθέσετε ένα ωραίο χρυσό κόσμημα στην παραλία. Τα κορδόνια βάζουν μία ακόμα stylish λεπτομέρεια ώστε το look σας να έχει το απαραίτητο twist που θα το κάνει να ξεχωρίσει.

Back To Βlack

Ίσως το μεγαλύτερο must-have για τα καλοκαίρια μας εδώ και πολλές σεζόν, ένα ολόσωμο μαγιό σε μαύρο χρώμα αναλαμβάνει διπλό ρόλο στο στιλ μας, είτε φορεμένο σαν κανονικό μαγιό είτε σαν ένα ωραίο body που θα το συνδυάσουμε με φαρδιές παντελόνες ή αέρινες μάξι φούστες στις βραδινές μας βόλτες. Το συγκεκριμένο μάλιστα με τα κοψίματα στη μέση γίνεται ακόμα πιο sexy παρά τον απλό του χαρακτήρα και εγγυάται να σας μετατρέψει στην πιο γοητευτική καλοκαιρινή παρουσία.

Aloha Vibes

Τα tropical prints μπαίνουν όλο και πιο έντονα στο στιλ μας και γιατί όχι, αφού είναι ίσως ό,τι πιο καλοκαιρινό και fun θα μπορούσαμε να επιλέξουμε. Ένα ολόσωμο με αυτό το pattern είναι ιδανικό για όλες εσάς που κρύβετε μία πιο ανάλαφρη και ανέμελη πλευρά μέσα σας ενώ οι λεπτομέρειες από βολάν και το εντυπωσιακό άνοιγμα στην πλάτη τονίζουν ταυτόχρονα τη θηλυκότητά σας. Η τέλεια ισορροπία με λίγα λόγια.

Βandana Look

Ένα μποέμ μοτίβο που μας θυμίζει έντονα τη δεκαετία των 90s και τις μπαντάνες που ολοκλήρωναν τα πιο ψαγμένα ντυσίματα, επιστρατεύεται για να μας χαρίσει ένα μπικίνι που θα ξεχωρίζει και θα τραβάει τα βλέμματα, χωρίς όμως να δείχνει υπερβολικό. Συνδυάστε το με λευκά αέρινα καφτάνια και θα έχετε ένα από τα πιο chic looks στην παραλία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.