ΣΤΙΛ SHOPPING

5 items που θα ψωνίσει η fashion editor του #jennygr στο Black Friday


Αφροδίτη Σακκά

22 Νοεμβρίου 2018

abaca_658561_090_1.jpg

Καταρχάς, θα ήθελα να δηλώσω πως ξεκινώντας να γράφω αυτό το άρθρο αγόρασα ήδη ένα από τα αντικείμενα της λίστας μου. Δεν φταίω - ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ξέρετε, ένα από αυτά τα πράγματα που σε έχεις ήδη φανταστεί να φοράς σε επτά διαφορετικές περιστάσεις και έχεις σκεφτεί όλα τα πιθανά outfits που μπορείς να το συνδυάσεις. Συν το ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από να βρίσκεις κάτι που έχεις λατρέψει σε χαμηλότερη τιμή, πόσο μάλλον όταν είναι κάτι που έχεις θελήσει για καιρό. Όπως εγώ αυτό το λεοπάρ παλτό, δηλαδή. Και όλοι χρειάζονται ένα λεοπάρ παλτό, αν με ρωτάτε.

Without further ado, παρακάτω τα βρείτε τα 6 πράγματα που βρίσκονται στη Black Friday λίστα μου για φέτος και στη ντουλάπα μου πολύ σύντομα:

Λεοπάρ παλτό

Προσωπικά, πιστεύω πως το σωστό πανωφόρι μπορεί να "φτιάξει" όλο το outfit, όσο απλό κι αν είναι. Με λίγα λόγια, δείχνεις cool χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και όσο για το leopard print, δεν υπάρχει μεγαλύτερο trend για το φθινόπωρο 2018.

ΑΥΤΑ τα μποτάκια

Δύσκολα ερωτεύομαι παπούτσια, γιατί το χειμώνα μένω πάντα πιστή στα Chelsea boots μου, αλλά η Alexa Chung με κάνει να αγαπώ πράγματα που ίσως να μην αγαπούσα αλλιώς, επομένως κι αυτά τα μποτάκια. Υπάρχει κάτι φοβερά stylish στα κορδόνια που δένουν μέχρι πάνω, αλλά σίγουρα δε χρειάζομαι πολλές δικαιολογίες.

Μία cool τσάντα

Είμαι δύσκολη και με τις τσάντες - ναι, ναι ξέρω - οπότε σπάνια θα επενδύσω σε μία. Προτιμώ να περιορίζομαι στις λίγες και απλές που έχω, αρκεί να δείχνουν κομψές και να ταιριάζουν με όλα. Οπότε, συνήθως μαύρες. Ωστόσο, με τη νέα σεζόν έχω αποφασίσει να δώσω λίγη περισσότερη προσοχή στα αξεσουάρ μου, έχοντας βάλει στο μάτι μερικές αρκετά ενδιαφέρουσες - αρκεί να είναι μικρές και ιδιαίτερες. Τείνω πως μία bucket bag ή μία από διαφανές υλικό.

Ένα δερμάτινο jacket

Ένα δερμάτινο jacket είναι βασικό κομμάτι μίας γκαρνταρόμπας και από τα πιο εύκολα. Βέβαια, όταν το φοράμε σχεδόν καθημερινά, το βαριόμαστε το ίδιο εύκολα. Γι' αυτό το Black Friday είναι και μία καλή δικαιολογία για να επενδύσω σε μία oversized εκδοχή του, που θα φέρνει και κάτι από 80s.

Ένα απλό, μαύρο φόρεμα

Μπορεί να σας φαίνεται πολύ απλό, αλλά δεν φαντάζεστε πόσο χρηστικό είναι ένα απλό, μαύρο φόρεμα γι' αυτούς τους μήνες. Μπορεί να φορεθεί με τα πάντα και δείχνει εξαιρετικά κομψό σε οποιαδήποτε περίσταση. Plus, σε κρατάει για πάντα ζεστή (!)

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε λευκά το φθινόπωρο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.