ΣΤΙΛ SHOPPING

Εκπτώσεις Alert: Αντίγραψε τώρα το look της Τέιλορ Σουίφτ, οικονομικά και με στιλ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

13 Ιουλίου 2023

Εκπτώσεις Alert: Αντίγραψε τώρα το look της Τέιλορ Σουίφτ, οικονομικά και με στιλ
splashnews.com
Φυσικά και μπορείς να αντιγράψεις το look της Τέιλορ Σουίφτ με πολύ λιγότερα χρήματα

Οι εκπτώσεις είναι εδώ και εμείς θέλουμε να επωφεληθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα από τις χαμηλές τιμές που προσφέρουν τα φυσικά και τα online καταστήματα. Καλό θα είναι όμως πριν ξεκινήσουμε να αγοράζουμε κομμάτια απλά και μόνο επειδή έχουν χαμηλή τιμή, να κάνουμε μια λίστα με το τι χρειαζόμαστε και μια λίστα με τι θα θέλαμε να αγοράσουμε για την επόμενη σεζόν.

Επίσης έχουμε δει αγαπημένους celebrities να φορούν εξαιρετικά outfits, να προτείνουν τάσεις και να μας «προκαλούν» να τους μιμηθούμε. Μια από αυτούς είναι και η Τέιλορ Σουίφτ, η οποία μετά το tour της αποφάσισε να φορέσει πιο απλά και καθημερινά ρούχα. Σε μια βόλτα της οι φωτογράφοι την πέτυχαν να κυκλοφορεί με ένα cottagecore λευκό μπλουζάκι, ένα τζιν skort και μοκασίνια. Μια άκρως καλοκαιρινή και σικάτη επιλογή, που μας άρεσε πολύ. Αν θες και εσύ να αντιγράψεις το look της Τέιλορ οικονομικά, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα. Καλά ψώνια!

Jenny.Gr

1. Naf Naf - Μπλουζάκι Agathou - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Guess - Τζιν σορτσάκια Nenita - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Monnari - Τσάντα μπεζ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Deezee - Εκρού μοκασίνι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.