ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Biker μπότες - Είσαι έτοιμη για τη μεγάλη φθινοπωρινή τάση;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Αυγούστου 2023

Shopping Alert: Biker μπότες - Είσαι έτοιμη για τη μεγάλη φθινοπωρινή τάση;
Instagram/camillecharriere
Οι biker μπότες είναι εδώ και απαιτούν την προσοχή σου

Θυμόμαστε όλοι -ή σχεδόν όλοι- τις απίθανες biker μπότες της συλλογής της Miu Miu για το φθινόπωρο/χειμώνα 2022. Τότε δε τους είχαμε δώσει τον χώρο στους δρόμους και στις βιτρίνες να αναπτυχθούν και να μας δείξουν όλο τους το μεγαλείο. Αυτή τη σεζόν όμως έχουν επιστρέψει δυναμικά και θα τις βλέπουμε παντού.

Οι biker μπότες μπορούν να συνδυαστούν με πάρα πολλά κομμάτια και να κάνουν στη στιγμή το look πολύ πιο νεανικό, cool και updated. Επίσης είναι μια πολύ καλή επιλογή για την φθινοπωρινή μεταβατική περίοδο. Μπορείς να τις φορέσεις με slip φορέματα και τζιν βερμούδες ή σορτσάκια και να κάνεις το outfit σου από καλοκαιρινό, φθινοπωρινό. Μη διστάσεις να αποκτήσεις φέτος ένα ζευγάρι, διότι είναι σίγουρο ότι θα έχουν και vintage αξία σε μερικά χρόνια. Δες στην παρακάτω λίστα τις 5 πιο cool biker μπότες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά και επέλεξε την αγαπημένη σου. Καλά ψώνια!

Jenny.Gr
splashnews.com

1. Geox - Μπότες D Catria - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2.Bronx - Μαύρες μπότες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Geox - Μπότες D Hoara - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Quazi - Μαύρα μποτάκια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Geox - Μπότες D Larysse - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.