ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα σικάτα μαύρα loafers είναι αυτό που χρειάζεσαι το φθινόπωρο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

14 Σεπτεμβρίου 2023

Shopping Alert: Τα σικάτα μαύρα loafers είναι αυτό που χρειάζεσαι το φθινόπωρο
Instagram/aylin_koenig
Τα loafers θα είναι σημαντικό κομμάτι της φθινοπωρινής μας γκαρνταρόμπας

Ότι αυτή η σεζόν είναι αφιερωμένη εξαιρετικά στα φλατ παπούτσια, το έχουμε καταλάβει. Τα τακούνια μπορεί να αισθανθούν λιγάκι παραγκονισμένα, αλλά κυριαρχούσαν τόσα χρόνια στις πασαρέλες και στους δρόμους, οπότε δεν πειράζει να ξεκουραστούν λιγάκι στην ντουλάπα σου και να βγαίνουν μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

Τα φλατ παπούτσια λατρεύτηκαν και θα συνεχίσουν να λατρεύονται από όλες τις γυναίκες που θέλουν να περπατούν με άνεση και να αισθάνονται στιλάτες. Μπαλαρίνες, sneakers και loafers είναι στην πρώτη γραμμή στις βιτρίνες και στο μυαλό μας. Αν θέλεις την άνεση του φλατ όμως, με μια μικρή δόση τακουνιού, αλλά άνετου τακουνιού, τότε τα loafers είναι αυτό που θέλεις. Θα νομίζεις ότι περπατας με φλατ και το παντελόνι σου δε θα σέρνεται, όπως επίσης θα έχεις κερδίσει 3-4 πόντους ύψος. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις τα 4 μαύρα loafers που θα σου κλέψουν την καρδιά και θα θελήσεις να τα αγοράσεις τώρα. Καλά ψώνια!

1. Sergio Bardi - Μαύρα παπούτσια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Envie Shoes - Μαύρα μοκασίνια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Tsakiris Mallas - Μαύρα μοκασίνια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Ragazza - Μαύρα παπούτσια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.