ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να φορέσεις τις ψηλοτάκουνες μπότες, αν είσαι άνω των 50


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

2 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς να φορέσεις τις ψηλοτάκουνες μπότες, αν είσαι άνω των 50
Instagram/venswifestyle
Είσαι άνω των 50; Τότε παρακάτω θα βρεις τους πιο σικάτους τρόπους να φορέσεις τις ψηλοτάκουνες μπότες σου αυτή τη σεζόν

Οι μπότες αυτή τη σεζόν είναι από τα πολύ μεγάλα trends. Υπάρχουν 4 στιλ τα οποία θα κυριαρχήσουν αυτό το φθινόπωρο και τον χειμώνα, αλλά η μπότα που αφορά τις περισσότερες γυναίκες άνω των 50 είναι η κλασική μέχρι το γόνατο. Μα φυσικά και με λίγο -ή και πολύ- τακούνι, αφού το εντελώς φλατ ενοχλεί τη μέση.

Γενικά οι μπότες τείνουν να θεωρούνται πιο νεανικά παπούτσια, πράγμα που είναι ξεκάθαρα λανθασμένο. Δεν χρειάζεται να «δαιμονοποιήσουμε» τη μπότα και να την «απαγορεύσουμε» στις ηλικίες άνω των 50. Το θέμα είναι ο τρόπος με τον οποίο φοριούνται και το υπόλοιπο σύνολο. Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δεις πολλά και διαφορετικά looks με ψηλοτάκουνες μπότες από τις «φίλες» μας στο Instagram και ετοιμάσου να πάρεις έμπνευση για τα δικά σου σικάτα φθινοπωρινά outlooks. Κράτα σημειώσεις!

Δες στην παρακάτω galley τις πιο κομψές, διαχρονικές καπαρντίνες και επέλεξε την αγαπημένη σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.