ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα πιο άνετα παπούτσια του φθινοπώρου - 5 cozy κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

14 Οκτωβρίου 2023

Shopping Alert: Τα πιο άνετα παπούτσια του φθινοπώρου - 5 cozy κομμάτια
Instagram/vivabenard
Είναι άνετα, είναι μαλακά και είναι και cozy. Αν λατρεύεις να περπατάς «στα σύννεφα» τότε συνέχισε να διαβάζεις

Ναι είναι μεγάλη τάση, ναι είναι αμφιλεγόμενη, ναι δεν είναι για όλους. Αν θέλεις να φορέσεις εκτός σπιτιού αυτά τα μαλακά σύννεφα, ε φλατ παπούτσια, καλό θα είναι να μη βρέχει και να μην πας στη δουλειά με αυτά, ειδικά αν υπάρχει αυστηρό dress code ή δουλεύεις στην εξυπηρέτηση πελατών. Τα χειμερινά slip-on ή clogs έχουν κατακλύσει το Instagram feed μας και σχεδόν όλα τα It girls τα επιλέγουν.

Φυσικά και δεν υπάρχει πιο μαλακό παπούτσι, αλλά από την άλλη δεν μπορείς να το φοράς παντού. Πρέπει να επιλέξεις τις περιστάσεις προσεκτικά και να δημιουργήσεις ενδιαφέροντα looks που να αναδεικνύονται από το παπούτσι, χωρίς να το «καταπίνουν». Όσο για την κάλτσα, καλύτερα μείνε στην μονόχρωμη αυτή τη σεζόν. Αν λοιπόν θέλεις και εσύ ένα ζευγάρι από τα πιο cozy παπούτσια του φετινού φθινοπώρου, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. COLORS OF CALIFORNIA - Slip-on - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. UGG - Slip-on - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. UGG - Παντόφλα κλειστή - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Geox - Παντόφλα κλειστή - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. COLORS OF CALIFORNIA - Slip-on - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.