ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα μόνα παπούτσια που συνδυάζονται άψογα με το φόρεμά σου αυτό το φθινόπωρο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Οκτωβρίου 2023

Τα μόνα παπούτσια που συνδυάζονται άψογα με το φόρεμά σου αυτό το φθινόπωρο
Instagram/lucywilliams02
Το φόρεμά σου αναζητά τα 6 αυτά παπούτσια για να σεταριστεί

Το φθινόπωρο είναι μια παράξενη εποχή. Το φθινόπωρο μπορεί να δεις στην ίδια παρέα, το ίδιο βράδυ ανθρώπους που να φοράνε εντελώς διαφορετικά παπούτσια, όπως μπότες και σανδάλια και επίσης εντελώς διαφορετικά ρούχα, όπως αμάνικα tops και μάλλινες ζακέτες. Ο κάθε ένας μας έχει διαφορετικό «θερμοστάτη» και ντύνεται σύμφωνα με αυτόν, οπότε τα ρούχα θα είναι αντίστοιχα.

Τώρα που έχει μπει ο Οκτώβρης όμως η θέα και μόνο του σανδαλιού είναι λιγάκι off season. Φυσικά και υπάρχουν καλύτερες επιλογές, χωρίς να ζεσταθείς υπερβολικά, αλλά ούτε και να κρυώσεις. Το ίδιο ισχύει και με τα ρούχα. Για αυτό θεωρούμε πως μια από τις πιο σικάτες και κατάλληλες για την εποχή επιλογές είναι τα φορέματα. Αν θέλεις λοιπόν να φορέσεις το αγαπημένο σου φθινοπωρινό φόρεμα, με τι παπούτσι θα το σεταρείς; Η απάντηση βρίσκεται στην παρακάτω λίστα, μαζί με λίγη βοήθεια από τις «φίλες» μας στο instagram. Κράτα σημειώσεις!

1. Μπαλαρίνες

2. Biker boots

3. Αρβυλάκια

4. Loafers

5. Φλατ slingbacks

6. Mary Janes

Δες στην παρακάτω gallery τις πιο στιλάτες mary janes και αγόρασε τις αγαπημένες σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.