ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα φούτερ με κουκούλα είναι must αυτή τη σεζόν - 5 cool κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Οκτωβρίου 2023

Shopping Alert: Τα φούτερ με κουκούλα είναι must αυτή τη σεζόν - 5 cool κομμάτια
Instagram/alisontoby
Τα φούτερ με κουκούλα που πάντα ήθελες στην ντουλάπα σου

Δεν χρειάζεται να είσαι πάντα «στην τρίχα». Χρειάζεσαι και μερικές φορές να είσαι πιο χαλαρή, πιο casual, πιο άνετη και δεν πειράζει να μην είσαι κομψή. Δώσε στον εαυτό σου την πολυτέλεια του chill-αρίσματος από την πιεστική καθημερινότητα και το πολύ συγκεκριμένο dress code. Ναι, θέλεις να πας για καφέ με το φούτερ σου. Φυσικά και γιατί όχι δηλαδή;

Τα φούτερ αυτή τη σεζόν είναι ένα από τα must items της γκαρνταρόμπας μας, ειδικά τα oversized με κουκούλα. Ταιριάζουν απίθανα με wide-leg τζιν παντελόνια, κολάν και tailored παντελόνια. Το ένα και μοναδικό κόλπο για να σου κάθεται τέλεια το φούτερ είναι να έχει πιο στενό λάστιχο στο κάτω μέρος. Δηλαδή να μοιάζει σαν να στενεύει σε αυτό το σημείο, αλλά προσοχή! Ποτέ να μην ακουμπάει το λάστιχο το σώμα σου, πάντα να αφήνει μερικά εκατοστά κενό. Αφού είπαμε λοιπόν τα βασικά, σου έχουμε στην παρακάτω λίστα τα 5 cool φούτερ με κουκούλα που θέλεις στην ντουλάπα σου. Καλά ψώνια!

1. Gant - Μπλούζα Rel Archive Shield Hoodie - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Tommy Jeans - Μπλούζα Authtic - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Champion - Μπλούζα Hooded Sweatshirt - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Funky Buddha - Μονόχρωμη με tone-on-tone κεντημένο λογότυπο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Vans - Με κουκούλα μονόχρωμη "Comfycush" - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.