ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα 7 στιλάτα looks με φούτερ, που θα θες να αντιγράψεις αυτό το φθινόπωρο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Σεπτεμβρίου 2023

Τα 7 στιλάτα looks με φούτερ, που θα θες να αντιγράψεις αυτό το φθινόπωρο
Instagram/oliviatps
Σου αρέσει το μαλακό ύφασμα του φούτερ και η casual αισθητική που αποπνέει; Εδώ είναι τα 7 πιο στιλάτα looks για αυτό το φθινόπωρο

Είναι αρκετά νωρίς για να φορέσουμε πλεκτά, αλλά σίγουρα δεν είναι νωρίς για να φορέσουμε τα αγαπημένα μας, άνετα φούτερ. Όχι, το φούτερ δεν είναι μόνο για το γυμναστήριο ή για τους εφήβους, αλλά μπορεί να φορεθεί με πολύ σικάτο τρόπο, σίγουρα όμως αρκετά casual.

Μπορεί να συνδυαστεί με minimal ή έντονα κοσμήματα, με παπούτσια που δεν είναι sneakers, με πουκάμισα και ακόμα με μεταξωτές φούστες. Η λίστα των κομματιών που ταιριάζουν μαζί του είναι -σχεδόν- ατελείωτη, απλά είναι οριακά απαγορευμένο να το φορέσεις επίτηδες σε βραδινή έξοδο με ψηλοτάκουνα και παγιέτα. Καλύτερα θα είναι να το κρατήσεις σε πιο casual ή σε casual chic επίπεδα. Στην παρακάτω λίστα θα δεις τα 7 στιλάτα looks με φούτερ που θα σε κάνουν να θέλεις να τα αντιγράψεις αυτό το φθινόπωρο.

Δες στην παρακάτω gallery τις πιο στιλάτες κόκκινες τσάντες της σεζόν και αγόρασε την αγαπημένη σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.