ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Οι βραδινές γόβες που θα σε πάνε παντού αυτές τις γιορτές


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Νοεμβρίου 2023

Shopping Alert: Οι βραδινές γόβες που θα σε πάνε παντού αυτές τις γιορτές
Instagram/cocorocha
Οι πιο στιλάτες βραδινές γόβες της σεζόν με ένα απλό κλικ, έρχονται σπίτι σου

Όσο πλησιάζουμε προς τις γιορτές, τόσο περισσότερες θα είναι και οι νυχτερινές μας έξοδοι. Βράδια για φαγητό, για ποτό στην στολισμένη πόλη, με την ανάλογη γιορτινή διάθεση. Φυσικά και δεν είσαι υποχρεωμένη να φορέσεις τα καλά σου, αλλά αν θέλεις μια δόση glamour στο look σου, τότε καλύτερα να βάλεις τις ψηλοτάκουνες γόβες σου.

Οι ψηλοτάκουνες γόβες έχουν την ικανότητα να αλλάζουν ένα ολόκληρο look και να του δίνουν έναν τόνο sexiness, αρκετό glamour και κάποιους extra πόντους θηλυκότητας. Όλα αυτά βέβαια αν ξέρεις πώς να τις περπατήσεις, διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος να ξοδευτείς για ένα ζευγάρι που το μόνο που θα καταφέρει είναι να σε κάνει να μοιάζεις με κουρασμένο μαραθωνοδρόμο.Αν όμως γνωρίζεις πώς να περπατήσεις πάνω σε αυτές τότε τι περιμένεις; Φόρεσέ τες και πέρνα καλά! Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε 6 ζευγάρια που αυτές τις γιορτές θα σε πάνε παντού και θα περάσεις μαζί τους αλησμόνητες νύχτες. Με ένα απλό κλικ είναι στο σπίτι σου. Καλά ψώνια!

1. Marella - Ασημί με ανοίγματα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Stuart Weitzman - Λουστρίνι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Tsakiris Mallas - Δερμάτινες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Ted Baker - Με κόψιμο στο πλάι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Nine West - Με τρούκς - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Guess - Μπρονζέ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.