ΣΤΙΛ SHOPPING

Sales Alert: Η must τσάντα του 2024 τώρα είναι σε έκπτωση


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

10 Ιανουαρίου 2024

Sales Alert: Η must τσάντα του 2024 τώρα είναι σε έκπτωση
shutterstock
Το 2024 αν κρατάς θέλεις να αγοράσεις μια και μόνο τσάντα, ας είναι μια μπορντό

Το χρώμα της χρονιάς είναι ξεκάθαρα και αδιαμφισβήτητα το κόκκινο. Βλέπουμε κόκκινες πινελιές παντού ή ακόμα και ολόκληρα looks. Αν θέλεις όμως ένα χρώμα λίγο πιο αριστοκρατικό, πιο διαχρονικό και πιο χειμερινό, αλλά να μη φύγεις από την κόκκινη παλέτα, τότε η καλύτερη επιλογή που έχεις να κάνεις είναι το μπορντό. Το μπορντό σε αξεσουάρ, όπως μια τσάντα ή ένα ζευγάρι παπούτσια ή ακόμα και σε ρούχα μπορεί να δώσει έναν πιο μεστό, σύγχρονο και elevated τόνο.

Τώρα που ξεκίνησαν λοιπόν οι εκπτώσεις, τώρα ήρθε η ώρα να αποκτήσουμε μερικά από τα κομμάτια που θέλαμε, αλλά οι τιμές δεν μας άφηναν. Σκέψου έξυπνα και επένδυσε σε μια μεσαίου μεγέθους μπορντό τσάντα αυτή τη σεζόν. Ταιριάζει με τα περισσότερα στιλ, δίνει ένα cool ύφος στο σύνολο και φυσικά είναι must για το 2024. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις 5 πιο updated και κομψες για να διαλέξεις και να αγοράσεις με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. JW ANDERSON - Διακοσμημένη με έναν μεγάλο χρυσό κρίκο αλυσίδας - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Pinko - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Tommy Hilfiger - Σε hobo σχήμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Creole - Με δερμάτινη φούντα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Guess - Από οικολογικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.