ΣΤΙΛ SHOPPING

Sales Alert: Το λευκό πουκάμισο που ταιριάζει με όλη τη ντουλάπα σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

11 Ιανουαρίου 2024

Sales Alert: Το λευκό πουκάμισο που ταιριάζει με όλη τη ντουλάπα σου
Vogue
Ένα από τα βασικά κομμάτια της ντπυλάπας μας, είναι σίγουρα το λευκό πουκάμισο

Ας χρησιμοποιήσουμε τις εκπτώσεις για να χτίσουμε τη δική μας βασική γκαρνταρόμπα. Με τις τιμές να πέφτουν, τα ποιοτικά και πιο ακριβά κομμάτια γίνονται προσιτά. Ναι, για να είναι επιτυχημένη μια βασική γκαρνταρόμπα τα κομμάτια της πρέπει να είναι ποιοτικά και διαχρονικά, ώστε να αντέξουν στο τεστ του χρόνου. Το πρώτο κομμάτι που πρέπει να αγοράσουμε λοιπόν δεν είναι άλλο από το λευκό πουκάμισο.

Ένα λευκό πουκάμισο είναι πάντα χρήσιμο. Μπορούμε να το φορέσουμε όλες τις εποχές, το καλοκαίρι ως πανωφόρι, το φθινόπωρο με ένα τζιν παντελόνι, τον χειμώνα με ένα ζιβάγκο από μέσα ή ένα oversized φούτερ από πάνω και την άνοιξη με μια λεπτή ζακέτα. Είναι εξαιρετικά διαχρονικό και δεν έχει ηλικία. Είναι versatile και στιλάτο. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα 5 πιο στιλάτα λευκά πουκάμισα σε έκπτωση και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Μη ξεχνάς πως μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Herskind - Από αέρινο βαμβακερό ύφασμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Pinko - Από εξαιρετικά άνετο βαμβακερό υλικό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Tiger Of Sweden - Από βαμβακερό υλικό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Bruuns Bazaar - Από αέρινο ύφασμα βισκόζης - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Answear Lab - Με φουσκωτά μανίκια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.