ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Λεοπάρ φορέματα που θέλεις στη ντουλάπα σου αυτή την άνοιξη - 6 στιλάτα κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

28 Μαρτίου 2024

Shopping Alert: Λεοπάρ φορέματα που θέλεις στη ντουλάπα σου αυτή την άνοιξη - 6 στιλάτα κομμάτια
Instagram/maralafontan
Τα λεοπάρ φορέματα είναι το απόλυτο must αυτή την άνοιξη

Μετά την έκρηξη του mob wife trend τον χειμώνα και τις γούνες με τα λαμπερά κοσμήματα, αυτή την άνοιξη η εκπροσώπηση του trend στους δρόμους και στις βιτρίνες θα γίνει -κατά βάση- με το λεοπάρ print. Φορέματα, παντελόνια, πουκάμισα, κοστούμια, παπούτσια, τσάντες και φούστες σε αυτό το εξωτικό μοτίβο έχουν σκοπό να μας μεταφέρουν στη Σικελία και την mob wife αισθητική των γυναικών.

Τα κομμάτια που μπορούν να φορεθούν την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι είναι φυσικά τα φορέματα. Με το ανάλογο styling τα φορέματα αυτά μπορούν να γίνουν βασικά της ντουλάπας σας και να μεταμορφωθούν σαν χαμαιλέοντες, παρά το έντονο print τους. Απλά συνδύασέ τα με διαφορετικά παπούτσια, σέταρε πουκάμισα, λεπτά πλεκτά ή φούτερ και δώσε σε αυτά τα cool ρούχα την ευκαιρία που τόσο αξίζουν. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε 6 λεοπάρ φορέματα για να γεμίσεις τη ντουλάπα σου αυτή την άνοιξη και να παίξεις με το στιλ σου. Μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Rotate - Από ανακυκλωμένο πολυεστέρα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Liu Jo - Με υψηλή περιεκτικότητα σε βισκόζη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Guess - Με διακοσμητικό δέσιμο στο πίσω μέρος - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Vero Moda - Με λάστιχο στα μανίκια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. All Saints - Από δυο κομμάτια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. mat fashion - Σεμιζιέ με ζώνη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.