ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα βασικά κομμάτια για ένα ανοιξιάτικο cowgirl look


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

4 Απριλίου 2024

Shopping Alert: Τα βασικά κομμάτια για ένα ανοιξιάτικο cowgirl look
Instagram/taylor_hil
Το western look ή cowgirl look είναι εδώ και σου ζητάει να το ενσωματώσεις στο στιλ σου

Με το που βγήκε σε κυκλοφορία το νέο άλμπουμ της Μπιγιονσέ, οι fans -και όχι μόνο- σε όλον τον κόσμο ξεκίνησαν να διαμορφώνουν την ντουλάπα τους σύμφωνα με το στιλ που πρότεινε η Queen B, το cowgirl look. Φυσικά αυτό απλά ήταν η κορυφή του παγόβουνου σε ένα trend που χτίζεται ήδη σιγά σιγά από πέρυσι το καλοκαίρι. Το trend του TikTok coastal cowgirl, όλη η aw 2024 συλλογή του Φάρελ Γουίλιαμς για την ανδρική σειρά της Louis Vuitton και πολλά διάσπαρτα western κομμάτια σε αρκετές συλλογές στις Εβδομάδες Μόδας, μας οδήγησαν σε αυτό και απλά το άλμπουμ της Μπιγιονσέ ήταν η τέλεια αφορμή για το μεγάλο μπαμ.

Μπορεί να σου αρέσει το cowgirl look, μπορεί να μην ξέρεις πώς να το ενσωματώσεις στο στιλ σου ή απλά μπορεί να τρέχεις ήδη να αγοράσεις τα κατάλληλα κομμάτια. Η αλήθεια είναι πως το western είναι εδώ, πιο ώριμο από την εποχή του Music της Μαντόνα πριν 24 χρόνια. Εμείς σου έχουμε τα βασικά κομμάτια για να ξεκινήσεις αργά, αλλά σταθερά να δημιουργείς το cowgirl look της άνοιξης που θα ταιριάζει στη δική σου αισθητική. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

Jenny.Gr
Instagram/beyonce

1. Tommy Jeans - Baggy με χαμηλή μέση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Answear Lab - Από απομίμηση δέρματος - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Samsoe Samsoe - Από βαμβακερό υλικό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Medicine - Με σχέδια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Steve Madden - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. AllSaints - Σπό φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.