ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Εύκολα & στιλάτα ανοιξιάτικα φορέματα για θηλυκά looks


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

10 Απριλίου 2024

Shopping Alert: Εύκολα & στιλάτα ανοιξιάτικα φορέματα για θηλυκά looks
Instagram/lunaisabellaa
Τα πιο versatile ανοιξιάτικα φορέματα που θέλεις σήμερα κιόλας στη ντουλάπα σου

Τα ανοιξιάτικα φορέματα είναι κομμάτια που μπορούν να φορεθούν άνετα όλον τον χρόνο και μπορείς να στηριχτείς σε αυτά για πολλά και διαφορετικά outfits. Είτε θέλεις να τα φορέσεις τον χειμώνα με ένα ζιβάγκο, ένα παλτό, ένα oversized πουλόβερ είτε θέλεις να τα φορέσεις την άνοιξη μόνα τους για εύκολα και στιλάτα σύνολα. Και αυτό ακριβώς είναι το ατού τους: η πρακτικότητα, η ευκολία και η θηλυκότητα.

Ένα ανοιξιάτικο φόρεμα midi ή maxi ταιριάζει σε πάρα πολλές ηλικίες και περιστάσεις ανάλογα με το styling που θα του κάνεις. Με ένα ζευγάρι mary janes, κάλτσες και cardigan γίνεται ένα girly και φρέσκο look, με loafers και blazer μεταμορφώνεται σε ένα στιλάτο office look και με ψηλοτάκουνα slingbacks και ογκώδη κοσμήματα είσαι έτοιμη για βραδινή έξοδο. Έτσι και εμείς αποφασίσαμε να βρούμε τα πιο versatile ανοιξιάτικα φορέματα για εύκολα και στιλάτα σύνολα. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Answear Lab - Με ανοιχτή πλάτη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Rixo - Σεμιζιέ με floral print - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Answear Lab - Με φαρδιά μανίκια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Mat fashion - Με polo γιακά - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Max Mara Leisure - Από λινό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Δώσε νέα διάσταση στη ζωή σου με τις ανανεωμένες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από το JennyGr. Ανακάλυψε τις κρυμμένες δυνατότητές σου και μάθε όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Μην μένεις μόνο στα ανοιξιάτικα φορέματα για θηλυκά looks, εκμεταλλεύσου τα ανανεωμένα ζώδια του JennyGr και δες τι σου επιφυλάσσει η καθημερινότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.