ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα διαχρονικά παπούτσια που «ορκίζονται» οι Γαλλίδες αυτή την άνοιξη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Απριλίου 2024

Shopping Alert: Τα διαχρονικά παπούτσια που «ορκίζονται» οι Γαλλίδες αυτή την άνοιξη
Instagram/rubylyn_
Είναι διαχρονικά, είναι σικάτα και τα λατρεύουν οι Γαλλίδες

Όσον αφορά στα παπούτσια, είμαστε όλες πάντα σε εγρήγορση για τις νέες τάσεις, που θα μας προσφέρουν άνεση και θα ολοκληρώσουν τα looks μας με τον πιο στιλάτο τρόπο. Οπότε όταν εμφανίστηκαν στα πόδια διάσημων Γαλλίδων influencers αυτά τα διαχρονικά και παρεξηγημένα παπούτσια, παραξενευτήκαμε, αλλά από την άλλη οι Γαλλίδες φημίζονται για το ότι φέρνουν νέα πνοή σε vintage trends. Η ψηλοτάκουνι μπαλαρίνα λοιπόν, ή αλλιώς το παλιό καλό γοβάκι με τη στρογγυλή μύτη και το χοντρό τακούνι κάνει το comeback και μας χαρίζει άνεση και στιλ.

Οι Γαλλίδες ήδη το λατρεύουν και το έχουν σετάρει με πολλά και διαφορετικά ανοιξιάτικα looks. Σικάτο, πιο άνετο από μια χαμηλή μπαλαρίνα και φυσικά εντελώς διαφορετικό με updated με έναν κλασάτο τρόπο. Δώσε μια ευκαιρία και εσύ σε αυτό το παπούτσι που για χάρη του πολλές Γαλλίδες άφησαν στην άκρη τα slingbacks τους. Αν το θέλεις και εσύ στη ντουλάπα σου, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

Jenny.Gr
Instagram/annelauremais

1. Envie shoes - Με μεταλλική λεπτομέρεια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Tommy Hilfiger - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Camper - Με σόλα από καουτσούκ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Kazar - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Geox - Με σύστημα Geox Respira - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.